Покани за ВИЗИ
Re: Покани за ВИЗИ
Честито и от мен! Ето още едно доказателство, че е важно да им се пише често за да им се напомня за нас!
Страхотна новина! Много се зарадвах за вас... Айде попътен вятър на канадска земя!BibitaN написа:Имаме пакана за визи!![]()
Днес писахме поредния мейл, в който подчертахме дебело, че остават 2 месеца до изтичане на валидността на медицинските ни. Пратиха ни поканата в отговор.

Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
BibitaN честитоооо
- това се казва новина.

Ее браво BibitaN.Значи ние сигурно ще сме след вас.Всичко хубаво и...стягайте багажа 

- misirosi
- Обратна връзка:
Не може да бъде!!!!!
Вие направо влизате в историята, добре че е далече Букурещ иначе щяхме да се виждаме всеки ден, докато си получим поканите. Честито и успех напред!

- misirosi
- Обратна връзка:
здр., към тези, които са писали мейли до Букурещ - аз пиша на този - bucst@international.gc.ca, от този ли сте получили отговор или от друг. Аз им писах преди 2седмици и писмо им пратих, но на френски, днес мисля да им пусна нов мейл, но на англ.език.
Честито на всички! Много се радвам! BibitaN за малко да влезнете в историята
Аз като им писах, направо дадох reply на имейла от медицинските и добавих в сабджекта баркода.
ПО мои на блюдения те няма да ви пишат или отговорят нищо. В смисъл ако го направят това ще е с поканата за визи. За това на 2 седмици е добре да се пише. По- кратък срок според мен е е удачен, тъй като те могат да работят по въпроса, но така или иначе не ни уведомяват за това, а ние разбираме чак като ни изпратят поканата за виза

Аз като им писах, направо дадох reply на имейла от медицинските и добавих в сабджекта баркода.
ПО мои на блюдения те няма да ви пишат или отговорят нищо. В смисъл ако го направят това ще е с поканата за визи. За това на 2 седмици е добре да се пише. По- кратък срок според мен е е удачен, тъй като те могат да работят по въпроса, но така или иначе не ни уведомяват за това, а ние разбираме чак като ни изпратят поканата за виза

- misirosi
- Обратна връзка:
ама разбира се, как не се сетих
, много благодаря за инфото.

Благодаря сърдечно на всички вас!
Желая много късмет и успех на тези, на които им предстои интервю, а на другите - бързо ДОразвитие на процедурата

Желая много късмет и успех на тези, на които им предстои интервю, а на другите - бързо ДОразвитие на процедурата

Док. Виена - 6.8.2010
Интервю - 10.3.2011
Док. Букурещ - 5.2011
Баркодове - 6.2011
Мед. форм. - 28.11.2011
Мед. изсл. - 9.12.2011
OK мед. - 29.12.2011
ВИЗИ - 11.10.2012
Интервю - 10.3.2011
Док. Букурещ - 5.2011
Баркодове - 6.2011
Мед. форм. - 28.11.2011
Мед. изсл. - 9.12.2011
OK мед. - 29.12.2011
ВИЗИ - 11.10.2012
Здравейте, понеже ние вече сме на вълна заминаване искам да ви питам как ще си носите паричните средства? Моя адвокат ме посъветва като си отворим банкова сметка в Канада и някой да ни ги изпрати. От друга страна още в началото ще си купуваме кола и трябва и допълнителни пари да имаме и пак се получава една солидна сума, която трябва да намушкам в дрехите
Вие имате ли друг вариант, по интересен 

-
- последно предупреждение за БАН
YUNACOVA
Зависи къде ще ходиш.Ако кацате в Квебек ви съветвам да си вземете всички налични мангизи в джоба и да декларирате само тези вписани в декларацията за финансова независимост.Никой няма да ви тараши,джоби и т.н.Ако в последствие в Квебек ви преведат сума по банкова сметка ще ви спрат социала през който минават 99% от имигрантите там.Ако бегате към английската част коментара ми е бил излишен

Зависи къде ще ходиш.Ако кацате в Квебек ви съветвам да си вземете всички налични мангизи в джоба и да декларирате само тези вписани в декларацията за финансова независимост.Никой няма да ви тараши,джоби и т.н.Ако в последствие в Квебек ви преведат сума по банкова сметка ще ви спрат социала през който минават 99% от имигрантите там.Ако бегате към английската част коментара ми е бил излишен

-
- Напуснал форума
[quote="YUNACOVA"
Банкова сметка можеш да си откриеш сам от тук, имаш такса превод не е малка но е ОК. Един съвет от мен.
Колкото си по честен и коректен толкова е по-добре. Там не е БГ и това го знаеш, така че банка+превод= чисто досие и доверие на институциите към Вас.
PS. Ако искам са живея на социал, си оставам тук на заплата
Банкова сметка можеш да си откриеш сам от тук, имаш такса превод не е малка но е ОК. Един съвет от мен.
Колкото си по честен и коректен толкова е по-добре. Там не е БГ и това го знаеш, така че банка+превод= чисто досие и доверие на институциите към Вас.
PS. Ако искам са живея на социал, си оставам тук на заплата
Здравейте, благодаря за компетентните отговори. ПО принцип казаме в Монреал и бягаме към Едмънтън. То се е видяло че с пари по джобовете ще се ходи
но поне другата част ще я оставя за банков превод. И аз съм на мнението - чисти сметки с канадците 

Ние си донесохме парите в брой и никой не ни е питал колко носим, нито са ни проверявали митническата декларация. На летището ни питаха само чакаме ли още някакъв багаж, понеже за всичко след пристигането ни се дължат данъци.Юнакова, имате ли вече квартира в Едмънтън?
Честито, бибитан!Успехи на всички!
Честито, бибитан!Успехи на всички!
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
И ние имаме покани за визи.На 8 -ия месец след направата на медицинските ги получихме.Радваме се и ще ви кажа само едно-рано или късно всеки ще получи заветния и-мейл
.
.