Стискаме палци и на днешните герои

Марто, вярвам, че ако всичко ще е наред с дипломата ти, ще минеш. Стискам палци, защото си най-отдадения и полезен човек за този форум и за всички нас.martatabs написа:Здравейте, колеги! Аз ще чакам отговор по-пощата. Но, като цяло положението не е розово. Бележката от НАП не ми свърши работа и ми отнеха 3 години стаж, освен това губя точки за област на образование, защото няма стаж по него, малко ми свали нивото на френски (комуникацията малко куцаше). Задържа ми оригнала на дипломата, искал да я провери и ми каза че ако има проблеми с нея, ще загубя правото за евентуално повторно кандидатстване.
Иначе задава общи въпроси, кога сте завършили, каква е дипломата ви, какво работите, къде живеете, защо избрахте да живеете в Монреал, имате ли приятели в Монреал, имате ли роднини. Мосюто малко фъфли, така че го гледайте в устата, какво говори.
Така че......, ако не мина съм си виновен аз, ако мина е добре.
В какъв смисъл бележката от НАП не ти свърши работа и ти е отнел от стажа?martatabs написа:Здравейте, колеги! Аз ще чакам отговор по-пощата. Но, като цяло положението не е розово. Бележката от НАП не ми свърши работа и ми отнеха 3 години стаж, освен това губя точки за област на образование, защото няма стаж по него, малко ми свали нивото на френски (комуникацията малко куцаше). Задържа ми оригнала на дипломата, искал да я провери и ми каза че ако има проблеми с нея, ще загубя правото за евентуално повторно кандидатстване.
Иначе задава общи въпроси, кога сте завършили, каква е дипломата ви, какво работите, къде живеете, защо избрахте да живеете в Монреал, имате ли приятели в Монреал, имате ли роднини. Мосюто малко фъфли, така че го гледайте в устата, какво говори.
Така че......, ако не мина съм си виновен аз, ако мина е добре.
Не знам, но сигурно е свързано с факта, че ме попита нещо свързано изучаваните дисциплини в нея и не можах да му отговоря....забравих ги, а и не съм се старал да ги уча, честно да си кажа.Tish написа:martatabs, защо Мосюто задържал дипломата ти? Какъв мотив беше, какво не му хареса??