5kov написа:Еее tonich,опитай се да разбереш ivo_yakimov .Човекът се вълнува,започна скоро да пише,сигурно наистина се опитва да даде информация.Но всички сме хора.Имаме различно образование,различна работа и среда в която живеем,различно възприятие за хората и нещата от живота.Естествено,че колкото по-бързо разбере,че не цвета на кожата е определящ,толкова по-добре за него.А на останалите ,които ще се явяват следващите седмици на интервю-УСПЕХ!
Само искам да Ви кажа нещо за последно:
Споделих лично мнение за един интервюиращ тоест ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ, които се появи в България като най-долния и беден емигрант .Аз нямам проблеми нито с черни нито с нашите кафяви сънародници.За моя скромен 20 годишен опит в доста реномирани хотели и посолства в които съм работил ще Ви кажа ,че за мен това е един цървул с (черно под ноктите) който се е наместил на държавна работа в Quebec и ....... Да пиша от скоро,но следя форума от доста време и много се надявам поканените да се представят много добре, да намерят правилният подход към Mr. DIPLOMAT и да изживеят мечтите си. Лично на мен не ми е зор да напусна България, просто мой много добър приятел ми пусна мухата за Канада,и ако сега той прочете това ще ме псува доста дълго време. Ние БЪЛГАРИТЕ сме такова гадно племе,ако можем да смачкаме да смачкаме някой който се опита да помогне с нещо сме първи( Вие и в Канада се държите по същия начин) много се обичате като се съберете на някое парти или на концерт на Слави Трифонов или поредната чалга хубавица,а после се подминавате по улиците като пътни знаци. Когато дойда в Quebec, а това ще стане, се надявам да нямам много допирни точки с наши сънародници поради много ама много причини. Живейте си животеца тaм където сте,(разнасяйте си пиците) и се мислете за по-големите и по-успелите от нас простите хорица от BG. PS. This is my last post