здравейте на всички

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
SHARKO

здравейте на всички

Мнение от SHARKO »

здравейте казвам се Александър и живея в софия , иначе съм дупничанин.моля някой да ми каже кой е най-бързия вариянт д замина за Канада имам роднини с 3 деца в Калгари? сега през октомври ставам магистър по маркетинг.на 27 години съм не женен.моля някой да напише какви да вариянтите да взема виза и да съм си легален без да се притеснявам от властите ??? благодаря ви предварително .
Хали Бали

Re: здравейте на всички

Мнение от Хали Бали »

SHARKO написа:здравейте казвам се Александър и живея в софия , иначе съм дупничанин.моля някой да ми каже кой е най-бързия вариянт д замина за Канада имам роднини с 3 деца в Калгари? сега през октомври ставам магистър по маркетинг.на 27 години съм не женен.моля някой да напише какви да вариянтите да взема виза и да съм си легален без да се притеснявам от властите ??? благодаря ви предварително .
Най бързия начин е да се ожениш за някоя българка или от друга националност която има перманент резидент статут или канадско гражданство и тя да ти стане спонсор шип.За друг бърз начин не се сещам,но има няколко стандартни,единия е да кандидатстваш по програмата за имиграция на министерството на имиграцията на канадското правителство или да кандидатстваш като скилед уоркър ,но това е малко по сложно.Общо взето трябва да си избереш един от тези 3 варианта за да си законно пребиваващ там.
Аватар
OILERS

Мнение от OILERS »

Хали Бали написа:
SHARKO написа:здравейте казвам се Александър и живея в софия , иначе съм дупничанин.моля някой да ми каже кой е най-бързия вариянт д замина за Канада имам роднини с 3 деца в Калгари? сега през октомври ставам магистър по маркетинг.на 27 години съм не женен.моля някой да напише какви да вариянтите да взема виза и да съм си легален без да се притеснявам от властите ??? благодаря ви предварително .
Най бързия начин е да се ожениш за някоя българка или от друга националност която има перманент резидент статут или канадско гражданство и тя да ти стане спонсор шип.За друг бърз начин не се сещам,но има няколко стандартни,единия е да кандидатстваш по програмата за имиграция на министерството на имиграцията на канадското правителство или да кандидатстваш като скилед уоркър ,но това е малко по сложно.Общо взето трябва да си избереш един от тези 3 варианта за да си законно пребиваващ там.

:y: :y: :y:

Това е!!!
SOULRIPPER

Мнение от SOULRIPPER »

Bъдещият магистър по маркетинг ме впечатли много с множеството правописни грешки, които е допуснал в само няколко реда. Хвала на такЪви магистри, wellcome to Canada!!
rugby is the source
Omega3

Мнение от Omega3 »

Хали Бали е прав, той е описaл най-бьрзият начин, но е пропуснал да каже че може да сключиш брак и с бьлгарин или индивид от мьжkи пол от друга нагионалност който има легален статут в Канада. Мисля че така може да стане даже по-бьрзо.
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Човекът сигурно вече е в Канада. Той нали искаше да е бързо...
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"