И ние от днес сме с ОК на медицинските !!!!!!!

ttonybul написа:Здравейте, и ние сме с ОК на медицинските
Казаха че срока за получаване на покана за виза е 6-8 седмици, има ли някой който е по-наясно с това колко реално е срока?
И още нещо, попитах от кога тече 1 година в която трябва да се влезе в в страната, не можаха да ми отговорят дали започва да тече от минаването на прегледите за медицински или от получаването на виза.
Моля ако има някой който е запознат да се включи.
Мерси
и ние се записахме и чакаме име и парола... дано да е нещо полезноgb bg написа:Здравейте от мен, честито на получилите ОК на медицинските, а ние след като вчера минахме на прегледи във ВИТА се нареждаме на опашката на чакащите ОК.
И понеже тук, в тази тема, пишат най- активно хората, минали интрвюто м. март 2012, ви питам, вие като притежатели на сертификати за селекция за Квебек, получихте ли по електронната поща писмо покана за включване по пилотен проект SIEL на MICC
https://www.integrationenligne.gouv.qc.ca/"
Е, аз им върнах отговор ок и получих потвърждение, че съм записана с избраната от мен формула, че ще получа потребителско име и парола в седмицата преди стартиране на курса . Мисля, че все ще е от полза. За сведение курса старитира от 8 октомври и финишира на 20-ти декемри 2012.
Надявам се и други да включат с потвърждение за получена покана по този проект на MICC.
п.с. аз тъкмо реша, че съм тотално забравена от администрацията на Квебек и те вземат, че ме опровергаят с някой email, било то за следващ етап от процедурата, било то в изпълнение на правителствени дерективи по отношение на бъдещите емигранти.
borkoo написа:Гледам колегите от сесията октомври 2012 година започнаха да получават сертификати за селекция за което им честитя.За това,нека поканите за визи за колегите от мартенската сесия започнат да идват СЕГА!Крайно време е да приключваме с тази процедура!
Аз също се включих в курса. Поискаха ми нов адрес по същата причинаgb bg написа:Относно SIEL при мене нещо не се получиха нещата - късно в петък получих имейл, че имат нужда от нов електронен адрес понеже настоящия е зает от он-лайн курса по френски (FEL). Веднага изпратих нов, но не съм получеила отговор, а разбирам тук , че курса вече е стартирал. Е сега като няма-няма!![]()