Важното е, че е доволен.

Ena, това хейтърско ли е ?mufc написа: Нямам никакво намерение да се изтъквам пред анонимни непрокопсаници.
Не е киснал в България, Мухъ, а в Англия и ако не си чул, опит от САЩ и Англия успешно замества канадския.myhata II написа:Аз само ще попитам Муфц,как го "взеха" и го назначиха,като последните 2 години е киснал в България,стажа му в Канада е нулев ,а тук най важното условие е "канадски опит " ...
roumensp написа:Не е киснал в България, Мухъ, а в Англия и ако не си чул, опит от САЩ и Англия успешно замества канадския.myhata II написа:Аз само ще попитам Муфц,как го "взеха" и го назначиха,като последните 2 години е киснал в България,стажа му в Канада е нулев ,а тук най важното условие е "канадски опит " ...
Аз пък си спомням, че е бил в САЩ със зелена карта, но се е отказал от нея (което за мен е просто необяснимо и даже повод за яд).myhata II написа:roumensp написа:Не е киснал в България, Мухъ, а в Англия и ако не си чул, опит от САЩ и Англия успешно замества канадския.myhata II написа:Аз само ще попитам Муфц,как го "взеха" и го назначиха,като последните 2 години е киснал в България,стажа му в Канада е нулев ,а тук най важното условие е "канадски опит " ...![]()
Значи излиза че той лъже в неговите постинги в форума че от почти 2 години е в България,а до колкото си спомням той в щатите е пребивавал нелегално и са го екстрадирали,за какъв опит става на въпрос изобщо... ,за Англия хващаш самолета и след 2 часаси там първа китка бояджия,веднага ще те лапнат без дюкументи ,така ли да разбираме "опита" Румба ?
Единственото, което излиза е че нямаш понятие за какво служи функцията "Търсене".myhata II написа:roumensp написа:Не е киснал в България, Мухъ, а в Англия и ако не си чул, опит от САЩ и Англия успешно замества канадския.myhata II написа:Аз само ще попитам Муфц,как го "взеха" и го назначиха,като последните 2 години е киснал в България,стажа му в Канада е нулев ,а тук най важното условие е "канадски опит " ...![]()
Значи излиза че той лъже в неговите постинги в форума че от почти 2 години е в България,а до колкото си спомням той в щатите е пребивавал нелегално и са го екстрадирали,за какъв опит става на въпрос изобщо... ,за Англия хващаш самолета и след 2 часаси там първа китка бояджия,веднага ще те лапнат без дюкументи ,така ли да разбираме "опита" Румба ?
Съгласен, и аз мисля че е голяма грешка.Marto написа:Аз пък си спомням, че е бил в САЩ със зелена карта, но се е отказал от нея (което за мен е просто необяснимо и даже повод за яд).
Той, че няма понятие е ясно, но в случая по-скоро се опитва да създава евтини интриги. За щастие никой вече не му се връзва.roumensp написа:Единственото, което излиза е че нямаш понятие за какво служи функцията "Търсене".
Това е така, явно не си станал чак толкова "голем началник" щом нямаш ТВ в офиса като менmufc написа:.
Ванка сетих се нещо за което мога да плюя ... часовата разлика и навъзможноста да гледам наживо Шамп. Лига![]()
.
Взе ми думите от устата, както се казва по нашенски... Вече кацнахме в Квебек и .... вече отлитаме от Квебек! Три месеца си мълчим за великите постижения и след бъзика на едни форумци почваме да се хвалим наедро...Това не ми прилича на адаптивност, нито на доволен от живота и заеманата позиция чонек... Ама какво разбирам аз от прочит между редовете...нищичкоKan_Tangra написа:Абе не съм мухата, ама приключенията на муфц ми изглеждат крайно невероятни така както ги описва.
И изведнъж, след 10 дена за БК...
Това човек, който е доволен от работата си. 3 месеца, или колко там, след като е стъпил на канадскя земя.
Толкова ли не можа предварително да проучи къде неговия бизнес е по-добре.
Друго, още малко, щял да вземе ам паспорт. А те мисля доста лесно могат да се преместят в Канада.
Защо не е взел, и с него директно не е дошъл в Канада.
Изобщо ... много слаби места в разказа. Ама няма какво да дълбаем. Така и така как е точно не може да се докаже.