Детска градина в Saint Laurent - гара Montpelier
Детска градина в Saint Laurent - гара Montpelier
Здравейте. Скоро се преместихме в Saint Laurent близо до гара Montpelier. Имам дъщеря на 3 години и се нуждая от Детска градина (не търся milieu familial ). Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна. Благодаря предварително. 

Re: Детска градина в Saint Laurent - гара Montpelier
Ema написа:Здравейте. Скоро се преместихме в Saint Laurent близо до гара Montpelier. Имам дъщеря на 3 години и се нуждая от Детска градина (не търся milieu familial ). Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна. Благодаря предварително.
Тая устройвали те http://maps.google.com/?ll=45.529086,-7 ... 05.95,,1,0"
Може ли малко повече информация? Как са учителките? Как е храната? Градината чиста ли е? Държавна градина ли е? От кога евентуално можем да почнем?.... и друго, ако се сетиш. Мерси предварително...ако искаш пиши ми на лични съобщения. Благодаря.
Нямам идея.Преди няколко години съм им карал мебели когато я обзавеждаха и видях,че е във вашия район където търсиш.Ema написа:Може ли малко повече информация? Как са учителките? Как е храната? Градината чиста ли е? Държавна градина ли е? От кога евентуално можем да почнем?.... и друго, ако се сетиш. Мерси предварително...ако искаш пиши ми на лични съобщения. Благодаря.
Ама като знам какъв е етно състава на квартала там предполагам,че вие ще сте единственните бели ,ако не броим за бели като цвят на кожата преобладаващите арабюхи
Записах се в листа на чакащи, ама от опит знам, че това означава да се обадят най-рано след година
Благодаря все пак

Благодаря все пак

Хали Бали написа:Ама като знам какъв е етно състава на квартала там предполагам,че вие ще сте единственните бели ,ако не броим за бели като цвят на кожата преобладаващите арабюхи

Корабът ли акустира пред градината?Хали Бали написа: Нямам идея.Преди няколко години съм им карал мебели когато я обзавеждаха и видях,че е във вашия район където търсиш.
Ама като знам какъв е етно състава на квартала там предполагам,че вие ще сте единственните бели ,ако не броим за бели като цвят на кожата преобладаващите арабюхи

‘You can’t control what happens in life, but you can control the way you respond’
ЕЕЕЕ,ти пък сега,подробности:):):)Прави се,че не забелязваш 

IELTS-01.12.2012-5/4,5/5/5,5
TCFQ-31.01.2013- B1/A1;B1/B1
DCS Montreal-22.03.2013 - върнати документи
DCS MontreaL - 28.06.2013(повторно изпращане)
март 2014-искане за подновяване на чека
акюзе-04 април 2014(по имейл)
TCFQ-31.01.2013- B1/A1;B1/B1
DCS Montreal-22.03.2013 - върнати документи
DCS MontreaL - 28.06.2013(повторно изпращане)
март 2014-искане за подновяване на чека
акюзе-04 април 2014(по имейл)