... каза създателя..myhata II написа: Щото е форум за емиграция и много хора не знаят нищо,някой от тях за първи път влизат в "Интернет"

... каза създателя..myhata II написа: Щото е форум за емиграция и много хора не знаят нищо,някой от тях за първи път влизат в "Интернет"
Кви крака, аз мислех, че са battery-assisted ?apple написа:А при нас има рикши! Ако го влече да заповяда. Инвестицията не е кой знае каква. Иска се после здрави крака и мазна усмивка и е готов!Павел написа:Ето защо канадците искат приравняване на дипломи, местен стаж и т.н.
Цитат от една друга тема: "здравейте казвам се Александър и живея в софия , иначе съм дупничанин.моля някой да ми каже кой е най-бързия вариянт д замина за Канада имам роднини с 3 деца в Калгари? сега през октомври ставам магистър по маркетинг.на 27 години съм не женен.моля някой да напише какви да вариянтите да взема виза и да съм си легален без да се притеснявам от властите ??? благодаря ви предварително ." Човека става скоро магистър, началното явно е прескочил. Жалко, че в Канада няма рикши, поне на тях да го пуснат...
Има и крачни, вервай ми! На педал си напъват, даже един канадец познаваме дето с това се доизхранва в туристическия сезон...Кви крака, аз мислех, че са battery-assisted ?
Една екстра която съм виждал да предлагат е ако спрат близо до някой паун, вадят от джоба торбичка с царевица и дават на клиента да си сложи в ръката и да предложи на пауна. В комплект с обяснението, че пауна кълФа много нежно и въобще да не се плашиш.
Аз също го забелязах и макар че може да се допусне, че някои от грешките са в следствие на бързината, масовата неграмотност на българската младеж е шокираща.Павел написа:Ето защо канадците искат приравняване на дипломи, местен стаж и т.н.
Цитат от една друга тема: "здравейте казвам се Александър и живея в софия , иначе съм дупничанин.моля някой да ми каже кой е най-бързия вариянт д замина за Канада имам роднини с 3 деца в Калгари? сега през октомври ставам магистър по маркетинг.на 27 години съм не женен.моля някой да напише какви да вариянтите да взема виза и да съм си легален без да се притеснявам от властите ??? благодаря ви предварително ." Човека става скоро магистър, началното явно е прескочил. Жалко, че в Канада няма рикши, поне на тях да го пуснат...
Моите съболезнования.pumpy написа: От една седмица съм във Форт Нелсън ...
Ivan1007 написа:Не съм бил от 3 години и половина и искрено ме съмнява да ми се прииска да отида там по желание.![]()
И аз съм на ротация 28/28, но на топло по Адриатика. Между +40 и -40 определено предпочитам +.![]()
Макар и с канадско гражданство от мен типичен канадец нема да стане, но доста канадци дето работят тук имат същите предпочитания.
Не съм обяснявал нищо подобно.bp_de написа:
![]()
![]()
![]()
Ванка ...а преди ми обясняваше как не е проблем да се разхождаш на – 30 из Калгари...... а сега си прегърнал топлото време .....