E, чак пък съвсем да няма...ivanko13 написа: Комбинация от хубави пари и бяла работа за имигрант със славянско име няма...
От друга страна, Джовани не е славянско име

E, чак пък съвсем да няма...ivanko13 написа: Комбинация от хубави пари и бяла работа за имигрант със славянско име няма...
Marto написа:E, чак пък съвсем да няма...ivanko13 написа: Комбинация от хубави пари и бяла работа за имигрант със славянско име няма...
Като се има предвид, че само самолетния им билет и хотела за няколко дни излизат долу-горе колкото ти изкарваш за цял месец, дори и на тебе би трябвало да ти светне, че става дума за хора с ценени умения, т.е. професионалисти.myhata II написа:Аз до сега от 3 страници,не разбрах какво работят в Северна Канада,всички били в "командировка " за "малко"
Батка, то ясно че си счупил синджирчето от въртене, ама още не мога да разбера дали вече си се върнал на тръстиката в Канадско или още само планирашХали Бали написа:Marto написа:E, чак пък съвсем да няма...ivanko13 написа: Комбинация от хубави пари и бяла работа за имигрант със славянско име няма...
Прав си Марто,на кънстракшън сайта никой не ти гледа името,а колко чука можеш да носиш под една мишница.
Ако питаш мен само чати...Marto написа:Батка, то ясно че си счупил синджирчето от въртене, ама още не мога да разбера дали вече си се върнал на тръстиката в Канадско или още само планирашХали Бали написа:Marto написа:E, чак пък съвсем да няма...ivanko13 написа: Комбинация от хубави пари и бяла работа за имигрант със славянско име няма...
Прав си Марто,на кънстракшън сайта никой не ти гледа името,а колко чука можеш да носиш под една мишница.
Marto написа:Батка, то ясно че си счупил синджирчето от въртене, ама още не мога да разбера дали вече си се върнал на тръстиката в Канадско или още само планирашХали Бали написа:Marto написа:E, чак пък съвсем да няма...ivanko13 написа: Комбинация от хубави пари и бяла работа за имигрант със славянско име няма...
Благодаря за предложението,но вече е твърде късно.Заплюл съм си село Сент Катрин,окръг Монтреал и никой не може да ме разубеди,ко ще и куфарите ми на гръб да ги носите.newlifeform написа:Недей така ва батее...
Яла на Торонто, да ти носими багажити, блеким някоЙ пара дадеш.
newlifeform написа:Моля да посяниш 'чисти' от следното изречение.
"Всичко идва към десет бона чисти на месец"
Тия обявените цифрички 44/60 $/час, преди или след данъци е?
Обикновено тук (Онтарио) тия цифри ги казват преди данъците, там по-различно ли е ?
Дипломирах се ,майна, и студентския заем даже взех да изплащам вечеmyhata II написа:
Я Ванко,що си се приместил в Халифакс,това сега го скивах,нали тук учеше и чакаше да се дипломираш ?
Така ставаMarto написа:E, чак пък съвсем да няма...ivanko13 написа: Комбинация от хубави пари и бяла работа за имигрант със славянско име няма...
А ми Митьо,като са тръгнали да обаждат за работа в северна Канада да обаждат бе ,единия бил на командировка,а другия се почесвал а третия ти праща снимки на телевизори по летищата и бойни мини,ако съм един кандидат имигрант от България какво да си помисля бе ?miteto написа:Ми сигурно чакат първо ти да кажеш какво бачкаш и къде, като си толкова отворен? Айде, нали не се криеш, що не си кажеш първо ти, преди да подпитваш другите?myhata II написа:Аз до сега от 3 страници,не разбрах какво работят в Северна Канада,всички били в "командировка " за "малко",а видяхме само снимки на самолетни полети и бойни мини, трябва да е бая кофти работа дето я бачкате щом се криете толкова![]()
Единствен тук "Боец" си каза каква работа бачка във Ванкувър !
Той видимо ще продължи да се крие за никове по форумите. Колко удобно, налиmyhata II написа:А ми Митьо,като са тръгнали да обаждат за работа в северна Канада да обаждат бе ,единия бил на командировка,а другия се почесвал а третия ти праща снимки на телевизори по летищата и бойни мини,ако съм един кандидат имигрант от България какво да си помисля бе ?miteto написа: Ми сигурно чакат първо ти да кажеш какво бачкаш и къде, като си толкова отворен? Айде, нали не се криеш, що не си кажеш първо ти, преди да подпитваш другите?![]()
Ако някой се интересува за мен с удоволствие ще му пиша на лични
Попитай го на лични, може да ти кажеpumpy написа:Той видимо ще продължи да се крие за никове по форумите. Колко удобно, налиmyhata II написа:А ми Митьо,като са тръгнали да обаждат за работа в северна Канада да обаждат бе ,единия бил на командировка,а другия се почесвал а третия ти праща снимки на телевизори по летищата и бойни мини,ако съм един кандидат имигрант от България какво да си помисля бе ?miteto написа: Ми сигурно чакат първо ти да кажеш какво бачкаш и къде, като си толкова отворен? Айде, нали не се криеш, що не си кажеш първо ти, преди да подпитваш другите?![]()
Ако някой се интересува за мен с удоволствие ще му пиша на лични