Как да си сменя агента от Emploi-Quebec
Как да си сменя агента от Emploi-Quebec
Здравейте, някой знае ли как и дали е възможно да си сменя агента от Emploi-Quebec? И колко време отнема това?
AZALIA
Re: смяна
АКО 1 год. не си ползвала сегашният си агент, след този период ако имаш нужда от среща с агент, ти се назначава нов, но той вижда цялата информация от предишният
Re: смяна
Отиваш на място и искаш да ти бъде назначен нов агент (като си измисляш някаква основателна причина). Преди десетина години лично съм го правил понеже сам си намерих първата работа и беше нужен само тяхен подпис за да започна. Моята агентка се опъна че не можело така бързо и първо трябвало да мина някакви си тяхни курсове, а среща с нея ми определи след датата на която трябваше да започна работа. Отидох и поисках да ми сменят агента, веднага го направиха, срещнах се с новия агент и уредих документите още същия ден.
- Люта чушка ®
Re: Как да си сменя агента от Emploi-Quebec
При смяна на адреса и записване в новия ти centre d'emploi смяната на агента става на момента. Споменавам го само като идеяazalia написа:Здравейте, някой знае ли как и дали е възможно да си сменя агента от Emploi-Quebec? И колко време отнема това?

Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Стига сме си правили оглушки...
Re: Как да си сменя агента от Emploi-Quebec
Успя ли да го смениш и ако да - как?