Ще разгледам подробно!
fighter написа:...
Сега остава да направим най-добрия разчет на времето си, и да учим английски и да се квалифицираме с нещо тукашно. Според мен възможности има много, и бизнес има много. Просто човек трябва да си намери нишата. Да си постави целите и да намери начина да ги постигне.
valioiko написа:Това, което казваш, не може да е вярно!
Като я четях докато бях в Бг, без малко да й повярвамablood написа:Къде е Ябълката да ти отвори очите колко си нещастен всъщност?
Шегуваш ли сеfighter написа:Като я четях докато бях в Бг, без малко да й повярвамablood написа:Къде е Ябълката да ти отвори очите колко си нещастен всъщност?![]()
Най-големия ми/ни проблем е английския. Подходих/ме нехайно в България и не го научих/ме достатъчно. Виж, mortigur, тук има ниша в Warehousing-а, а аз там съм с богат опит. В Албърта бих дошъл като си оправя английския. А и имам желание да изкарам газ тикет от тукашния технически институт, ходих да разпитвам там, и ми обясниха, че за газ фитинга са две програми - едната изисква еди какво си ниво на английски, а другата не изисква. НО трябва да си назначен на работа във фирма, която се занимава с газ фитинг. Значи търсим някой да ме вземе като чирак на работаmortigur написа:fighter, ако си толкова вървежен във Ван, тук ще си направо ракета. Ама щом си избрал Ван, Ван да е ....