Zaguben bagaj ot samoleta

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Ciphas

Zaguben bagaj ot samoleta

Мнение от Ciphas »

Katsaneto mi v Montreal na 7 juni beshe syprovodeno s tejyk udar za edin beden novoimigrant :cry:

Imax 2 kashona po 30 kg, pristigna samo ediniat. Drugiat i do den dneshen go niama ve4e mesets i 4 dni.

Viarno sigurno mnogo riadko se slu4va, ma kato sa slu4i... malei :evil: . Osobeno ako si s malko pari. Pytuvax s 4eshkite Aviolinii. Podadox oficialen claim ama... ia the camela ia the camela rider.

Ne slagaite tsenni neshta, az poneje za pyrvi pyt pytuvam i xaber si niamax 4e bagaja moje i da iz4ezva, ne samo da pristiga po-kysno, ta napravo mi se reve vse oshte :cry: :cry: :cry: i niama da kazvam kolko cenni raboti imax 4e stavam za smiax :oops: .

Limita do koito mogat da mi platiat max e 20 us dolara/kg. Ako platiat oba4e :twisted: Obshto-vzeto mai mai zavisi ot tova dali kompaniata ima izlishni pari i si niama rabota :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

E, sigurno mojesh i da gi sydish ama ... triabvat pari.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

E tova naistina e kofti...Tova 4e e minal mesets ni6to ne zna4i, znam za edin slu4ai na varnat bagaj sled pove4e ot 3 mesetsa. Dano se nameri! Samo pari, zlata i dokumenti da ne e imalo, 4e... :? Abe kasmet, tova e...
Na men pak niakoi mi gi be6e svalil i podredil kufarite ta az samo si gi ka4ih v koli4kata... 8)
To Live Is To Die
Аватар
ghost

Мнение от ghost »

St.Anger написа:...Na men pak niakoi mi gi be6e svalil i podredil kufarite ta az samo si gi ka4ih v koli4kata... 8)
ha - i na men taka :)
Sliven

Мнение от Sliven »

Nameri li se zagubeniat bagaj?iMA LI I DRUGI POSTRADALI TAKA OT 'ESHKITE AVIOLINII?
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

по принцип официалното становище от авиокомпанията трябва да получиш в рамките на 6 месеца. По принцип за такива неща плащат така че може и вземеш някой долар, и то не е точно 20 долара на килограм а нещо наречено 17 SDR (Special Drawing Right) за килограм, което прави около 20 в долари. Просто не спирай да ги тормозиш, ако можеш намери телефон или мейл на клейм департмента....
за карго плащат в 85% от случаит, но за багаж нямам наблюдения.
Успех!
LaRue

Мнение от LaRue »

Кофти, че се получило така.
Един съвет към всички на които предстои да пътуват: Разпределяйте багажа на цялото семейство във всички куфари равномерно, по този начин ще избегнете вероятността (дано да не се случва, но ако изчезне куфар ) един член от семейството да остане напълно без дрехи :idea:
Миналата година го преживях ( изчезна куфара с дрехите на детето ) доста е неприятно :evil:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

LaRue написа: Един съвет към всички на които предстои да пътуват: Разпределяйте багажа на цялото семейство във всички куфари равномерно, по този начин ще избегнете вероятността (дано да не се случва, но ако изчезне куфар ) един член от семейството да остане напълно без дрехи :idea:
Миналата година го преживях ( изчезна куфара с дрехите на детето ) доста е неприятно :evil:

Ей това е най-важното ! :idea:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

ghost написа:
St.Anger написа:...Na men pak niakoi mi gi be6e svalil i podredil kufarite ta az samo si gi ka4ih v koli4kata... 8)
ha - i na men taka :)
И при нас!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Аз патувах с 4ехите Софиа - Монтреал януари и имах проблеми. Като кацнах на Прага се оказа 4е няма места в самолета за Монтреал. 4ехите взели 4е продали пове4е билети отколкто е самолета. Дадоха ми 200 Евро (да си трая), и билет Прага-Лондон-Монтреал (като Лондон - Монтреал беше с Бритиш ). За багажа казаха - "проблеми немаш, ще си го вземеш в Монтреал направо". Е да ама не. Аз пристигам багажа го няма. Дадоха ми го след две седмици и беше вси4ко на сол вътре. Обяснението за закаснението бе 4е не са били успели да го прехвърлят навреме в Лондон на самолета ми за Монтреал. Докараха ми го в къщи ина4е.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Аз пък пътувах с КЛМ от Амстердам до Монтреал и нямах абсолютно никакви проблеми
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Tutankamon написа:Аз пък пътувах с КЛМ от Амстердам до Монтреал и нямах абсолютно никакви проблеми
Мумия ,тук хората говорят за проблеми и никой не му пука че ти не си имал такива.
Ако имаш нещо важно да споделиш казвай,ако не не се прави на интересен да пишеш само за да се видиш във форума.
Док.
TROUBLEMAKER
Joy

Мнение от Joy »

По слухове от познати, с чехите винаги имало проблеми. Не една и две случки съм чувала. Не пътувайте с тях-изберете сигурното! Ако имате ценни неща ги застраховайте!
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Аз няма да говоря за слухове, а за нашето пътуване с Чешките авиолинии. Като си чекирахме багажа в София се оказа, че само една от чантите е 32 кг. Имаше две над 34 кг. и една 35 кг. Служителката на гишето каза, че в Прага едва ли ще ги качат на самолета, защото надхвърлят максимално допустимото тегло. Това малко ни притесни, а багажа беше вече фолиран. На летището в Монреал обаче всичко си беше наред. Нямаше изненади.
Изображение ... и в темите също!
huba

Мнение от huba »

Az sam patuvala c chehite niakolko pati i nikoga ne sam imala problem s bagaga.Poslednia pat obache mnogo me iadosa edin slujitel na letishteto v Praga i zatova gi smenih.Gubi mi se bagage s Avstriiskite linii no posoka Sofia.Doide 3 sedmici po-kasno,donesoha go v kashti.Estestveno prez tova vreme ne mojesh da stoish bez drehi, ta se naloji edno barzo obmeniane na garderoba v Bugaria, koeto v kraina smetka ne beshe nikak losho. :D
Izobshto dali shte vi se zagubi bagage e po-skoro vapros na losh kasmet otkolkoto niakakva zakonomernost pri avioliniite.Avtomatichnata tovaritelnica poniakoga pravi kofti chegi,osobeno ako tam kadeto otivash si niamash nishtichko.Ta saveta na LaRue e :thumbsup: i cennite neshta v rachnia bagage.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
kosciuszko

Мнение от kosciuszko »

huba написа:Estestveno prez tova vreme ne mojesh da stoish bez drehi,
kogato si kupish samoleten bilet s kreditna karta, naprimer DinersClub, ako bagaja ti ne pristigne navreme, kupuvash si kakvoto ti triabva i do opredelena suma ste te obezpechat.
za kakvo inache ima chovek kreditna karta? samo da trupa dalgove?
Заключено