Не е елементарно. Едната е провинциална процедура, завършила преди да е започнала. Другото е федерална процедура. Ако веднъж са ни отказали туристическа виза (а на нея и това даже не са й отказали), значи ли, че никога няма да видим Канада, даже и като туристи ?bp_de написа: .... ама ако проверят , което е елементарно......
Въпрос за туристическа виза след отказ за интервю:)
Re: Въпрос за туристическа виза след отказ за интервю:)
Занчи искаш да кажеш че федералните иммигрешани нямат досътъп до архивите на Квебек.....pumpy написа:Не е елементарно. Едната е провинциална процедура, завършила преди да е започнала. Другото е федерална процедура. Ако веднъж са ни отказали туристическа виза (а на нея и това даже не са й отказали), значи ли, че никога няма да видим Канада, даже и като туристи ?bp_de написа: .... ама ако проверят , което е елементарно......
Аз не го вярвам това....
Ако на някои са отказали TRV е едно но когато си подал явно док с цел имиграция е друго.....
Вече съм в Канада
Верният отговор на този въпрос е: НЕ!, за всички които попаднат в такава ситуация. Дадоха ми виза без проблем, дори не са ми задавали допълнителни въпроси, нито са ме викали на интервю.
Дали съм кандидатствала за виза и получавала ли съм отказ, в този случай отговорът е НЕ.

Верният отговор на този въпрос е: НЕ!, за всички които попаднат в такава ситуация. Дадоха ми виза без проблем, дори не са ми задавали допълнителни въпроси, нито са ме викали на интервю.
Дали съм кандидатствала за виза и получавала ли съм отказ, в този случай отговорът е НЕ.
DCS Vienne - 18.08.2009
Аccuse - 28.08.2009
Писмо с искане за още документи
- 06.02.2010
2010 отказ по е-mail, който били пратили някога си, на адрес, който не съм
посочвала за кореспонденция
Аccuse - 28.08.2009
Писмо с искане за още документи

2010 отказ по е-mail, който били пратили някога си, на адрес, който не съм
посочвала за кореспонденция

Честито!Hrupi написа:Вече съм в Канада![]()
![]()

Оставаш нелегално, нали?

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"