bubush82 написа:Здравейте на тези които все още чакат покани.
Ние си направихме медицинските преди 2 месеца и половина , все още не сме получили нещо.
Някой да разполага с интересна информация , относно поканите ?
Поздрави ,
Т.
предвид нашите срокове... медицински 12.09.2011 и покана за визи 30.05.2012 ама напоследък май са се поразбързали, така че успех и скорошен край на процедурата
“I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.” Albert Einstein
Ние също направихме медицинските началото на Април и до сега нямаме покана - което прави почти 3 месеца дано не се бавят много, защото като видя период от 6 месеца между медицински и визи и чак лошо ми става.....
Аз забравих да се похваля, че на 20.07.2012 получихме паспортите и пипнахме визите
Но сега имам един въпрос? задължително ли е да се носят парите на ръка, имам предвид онези задължителни 4600кан.$, при влизането в Канада? и има ли друг вариант???
desitta7 написа:... задължително ли е да се носят парите на ръка, имам предвид онези задължителни 4600кан.$, при влизането в Канада? и има ли друг вариант???
Пусни една търсачка и виж дали форумът не знае нещо по въпроса!
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич "
Според мен няма увеличение на таксите, най-вероятно го правят защото еврото поевтинява спрямо долара.
>> http://www.canadainternational.gc.ca/ro ... fra&view=d" << това е от официалния сайт на посолството в Букурещ, таксите са посочени в края на страницата.