С куче до Канада
Re: С куче до Канада
Похвално е, че имаш чувтсво за хумор. Покрай сериозното трябва и майтапи да има, иначе ще се вкиснеме като ябълки Смит Грани. Трябва да се научите да не бъдете наивни в новия свят - тук гледам новосписващи, коитто влизат в съвсем сериозни и задълбочени разговори с Мухата. От това се опитвам да ви попредпазя. Кой чул, чул. Кой се обидил, си е за негова сметка.
Успех освен на кучето, и на вас!
Успех освен на кучето, и на вас!
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- OILERS
Май наистина кучето ще се окаже по-умно от вас.Ама всеки си има право на мнение.То ,когато кацнеш,тогава разбираш,че разбирачите са били прави,ама това се разбира по-нататък,и да ти кажа никой не си е признал до сега(и аз съм в това число).
Пожелавам Ви много късмет и дано успеете във всяко начинание.

Пожелавам Ви много късмет и дано успеете във всяко начинание.

проблема с превозването ще решите, ама проверихте ли къде ще живеете с това куче?
Здравейте, и на мен ми предстои скоро пътуване до Монреал, но не с куче , а с котка. Та като оставим настрана това,че всяка авиокомпания си има свои изисквания за превоза, актуална информация за това какво изискват канадските власти можете да намерите тук:
http://www.inspection.gc.ca/animals/ter ... 6600500578" .
Досега информацията,която съм събрала за нашето пътуване е ,че животното трябва да има чип и ваксина против бяс и в деня преди полета трябва да бъде заведено в Районната ветеринарно-медицинска служба - ако сте от София, тя е някъде в Банишора,но още не съм ходила там, а само им се обадих по телефона,за да попитам какво е необходимо за това пътуване.
http://www.inspection.gc.ca/animals/ter ... 6600500578" .
Досега информацията,която съм събрала за нашето пътуване е ,че животното трябва да има чип и ваксина против бяс и в деня преди полета трябва да бъде заведено в Районната ветеринарно-медицинска служба - ако сте от София, тя е някъде в Банишора,но още не съм ходила там, а само им се обадих по телефона,за да попитам какво е необходимо за това пътуване.
Само да допълня предходния пост, че котката трябва да има потвърдено разрешение от авиокомпанията да пътува в кабината. Трябва да са спазени изискванията към вида и размерите на транспортната й чанта.
Превозът на животно /куче/ в багажното може да се преустанови от авиокампанията при определени атросферни условия : много високи или ниски температури.
Превозът на животно /куче/ в багажното може да се преустанови от авиокампанията при определени атросферни условия : много високи или ниски температури.
‘You can’t control what happens in life, but you can control the way you respond’
Аз искам да пътувам с хамстера си - някой да знае как става?

Just a joke

Just a joke

"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Павел написа:А аз си мислех, че си разведен

"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Като оставим глупостите настрани - някой знае ли цените на застраховките за кучета?
кои застраховки? здравните ли?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Застраховки, които ти дават право на безплатни или по-евтини услуги при ветеринар - операции, лечение...Предполагам тези услуги са скъпи като при хората.
Ако някой знае да сподели опит и да даде линк.
Благодаря.
Ако някой знае да сподели опит и да даде линк.
Благодаря.
- Peace-Lover
Не е важно колко си живял на земята, а как си живял. Всеки човек трябва да има вътрешен мир и да е в хармония със себе си и всичко около него. Що за човек е този, който не прави света по-добър?
Ахимса, мир и любов !!!
Ахимса, мир и любов !!!
- Peace-Lover
Чета изказванията на т.нар. Павел и не мога да разбера защо се допуска такива досадници да дразнят миролюбивите форумци.
А бе хората си питат бе, интересуват се, търсят помощ. Какво ще се месиш и обиждаш. Засрами се малко

А бе хората си питат бе, интересуват се, търсят помощ. Какво ще се месиш и обиждаш. Засрами се малко

Не е важно колко си живял на земята, а как си живял. Всеки човек трябва да има вътрешен мир и да е в хармония със себе си и всичко около него. Що за човек е този, който не прави света по-добър?
Ахимса, мир и любов !!!
Ахимса, мир и любов !!!
Щото модераторите са war-lovers и са ми фенове
Следващия път освен с червени, натракай сичко и с главни букви, за да ти се чуе крещенето още по-дaлече.

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Има и един документ, който трябва да се извади 24 или 48 часа преди влизането ви в Канада.
Издават го в регионалната ветеринарна служба и е един вид декларация, че през последните 6 месеца няма засечен случай на бяс в съответния район от който идвате. Ако ви се опъват в регионалната, защото при нас така се получи, документа можете да извадите в София, мисля че беше някъде посока Захарна фабрика, но не съм много сигурен. Най-добре е да го проверите на сайта.
Струва 12лв доколкото ми е спомена.
Поздрави!
Издават го в регионалната ветеринарна служба и е един вид декларация, че през последните 6 месеца няма засечен случай на бяс в съответния район от който идвате. Ако ви се опъват в регионалната, защото при нас така се получи, документа можете да извадите в София, мисля че беше някъде посока Захарна фабрика, но не съм много сигурен. Най-добре е да го проверите на сайта.
Струва 12лв доколкото ми е спомена.
Поздрави!