Ми то си е за хвалене. При толкова квартали с преобладаващо не-канадско населениеmiteto написа: Ти с тва ли се хвалиш като се прибереш в Марково, че живееш в квартал с канадци

Ми то си е за хвалене. При толкова квартали с преобладаващо не-канадско населениеmiteto написа: Ти с тва ли се хвалиш като се прибереш в Марково, че живееш в квартал с канадци
Начи викаш да предупредя татенцето като си ходи в БГ да не се излага да се хвали? Той наскоро се премести в квартал със средна цена на имотите млн и половина. Повечето му съседи са имигранти. Не ги е питал колко им е годишният доход, защото не е много на място да се интересуваш от такива неща, ама като се има предвид, че повечето са контрактори или фабриканти, ще да е доста над 70К годишно. О, изненада!crusader написа:Ми то си е за хвалене. При толкова квартали с преобладаващо не-канадско населениеmiteto написа: Ти с тва ли се хвалиш като се прибереш в Марково, че живееш в квартал с канадци
Кога му стъпиш на неговата черга, тогава му давай квалификации! Дотогава ...шшшшшш! Тихо! Трайко-байко!myhata II написа:ама тук в Торонто има един царвул с името Канев
На никого не е тайна че бившата ДС имаше много поделения из целия свят по онова време ,който не знае и му е интересно може да се порови из нета,има много интересни нещицаBistra написа:Що пък специално за мене? Айде пак намеси и фамилията ми до девето коляно!
Ние не сме ловци на бисери, пардон на медали.
Не извъртай, а виж подчертаното. Koлкото до роднината...не бих присъствала, ако се решиш някога да му споделиш подозренията си очи в очи, защото по принцип съм миролюбив човек, пацифист и мразя насилието.myhata II написа:На никого не е тайна че бившата ДС имаше много поделения из целия свят по онова време ,който не знае и му е интересно може да се порови из нета,има много интересни нещицаBistra написа:Що пък специално за мене? Айде пак намеси и фамилията ми до девето коляно!
Bistra написа:Начи викаш да предупредя татенцето като си ходи в БГ да не се излага да се хвали? Той наскоро се премести в квартал със средна цена на имотите млн и половина. Повечето му съседи са имигранти. Не ги е питал колко им е годишният доход, защото не е много на място да се интересуваш от такива неща, ама като се има предвид, че повечето са контрактори или фабриканти, ще да е доста над 70К годишно. О, изненада!crusader написа:Ми то си е за хвалене. При толкова квартали с преобладаващо не-канадско населениеmiteto написа: Ти с тва ли се хвалиш като се прибереш в Марково, че живееш в квартал с канадци
....Говорим за собствено пропърти, не за живеене под наем с маслени радиаторчета.![]()
Аре, че трябва да излизам! Колата ми е готова, та мога да се отдавам вече на туризъм...културен, работен, сексуален...всякакъв.
А аз пък досега не съм видял китаец който да не е агент под прикритие, т.е. който да се е отказал от китайското си гражданство. За руснаците не мога да кажа дали са 100%, ама поне 50% са агент провокатори.myhata II написа:На никого не е тайна че бившата ДС имаше много поделения из целия свят по онова време ,който не знае и му е интересно може да се порови из нета,има много интересни нещицаBistra написа:Що пък специално за мене? Айде пак намеси и фамилията ми до девето коляно!
Оценяваме търпението ти.pathfinder1 написа:ИЗЧАКАХ ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГО ДА СЕ НАПРИКАЗВАТЕ