Продавам столче за кола - тип кошница за бебе - Peg Perego
Продавам столче за кола - тип кошница за бебе - Peg Perego
Peg Perego SIP Latch system, модел 2010, купено през 2011 и с валидност до юли 2015.
Столчето е ползвано само 10 месеца само в колата; в много добро състояние е - без никакви петна или драскотини. Цена: 205$
При интерес пишете на лични.
Столчето е ползвано само 10 месеца само в колата; в много добро състояние е - без никакви петна или драскотини. Цена: 205$
При интерес пишете на лични.
Re: Продавам столче за кола - тип кошница за бебе - Peg Pere
От админа - форума не е място за решаване на такива спорове.
Ако имате нещо да решавате в реалния живот, намерете начин да си изясните отношенията.
Ако имате нещо да решавате в реалния живот, намерете начин да си изясните отношенията.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Не знам за какви спорове става въпрос, но на страницата, която е дал IFF няма Peg-Perego... Ако става въпрос за пазарене, най-добре е с лични съобщения.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- ablood
- Обратна връзка:
Естествено, че го няма. Спряно е от производство преди 2 години. Той ти пуска новите модели за сравнение.speedy написа:Не знам за какви спорове става въпрос, но на страницата, която е дал IFF няма Peg-Perego... Ако става въпрос за пазарене, най-добре е с лични съобщения.
Въпреки, че трудно понасям заяжданията на Ивалин, в случая той предпазва съфорумниците си от евентуална измама.
Друг е въпросът, ако системата за пътуване върви с количка и други аксесоари (не е упоменато). Тогава ситуацията е различна.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- ablood
- Обратна връзка:
Поправка - моделът е спрян от производство, не марката. 

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- klisurov
- Обратна връзка:
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
- Bistra
- Напуснал форума
Е защо го правиш като не си страна в спора? Клисуров, съжалявам братче, ама много ми падна в очите!...А бях почнала дори да те уважавам. Жалко, много жалко... 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- klisurov
- Обратна връзка:
Кое по-точно?Bistra написа:Е защо го правиш ...
Не съм взел страна по спора,
а и за сега, не мога и да взима.
Не знам какво точно е написал ivalin в поста си тук,
но "нещото" за "решаване в реалния живот" май е започнало от този Форум.
Аз лично предпочитам да знам, на чии мнения (и обяви) мога да се доверям.
А ти?
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Koko
Koko
- Bistra
- Напуснал форума
Клакьорствотоklisurov написа:Кое по-точно?
Аз също, но не по този начин. Пак казвам, съжалявам, но може би загуби в мое лице един приятел. Не, че е особено важно, но както и да е... Бъди здрав и успех в живота!klisurov написа:Аз лично предпочитам да знам, на чии мнения (и обяви) мога да се доверям.
А ти?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ablood
- Обратна връзка:
"Кралица" на драматаBistra написа:...
- klisurov
- Обратна връзка:
С ivalin се запознах "виртуално", още преди да дойде в Канада.Bistra написа:Клакьорството!klisurov написа:Кое по-точно?
Познавам лично и семейството му.
Ако трябва да взема страна (а не съм!), бих избрал семейството му.
А и останалите постове
(интерсното е, че са само линкове, без коментар
- може да се опасяват, да не ги сподели участта на поста на ivalin)
в тази обява ме накараха да се замисля.
Дано маркираното надделее, защото аз също ще съжалявамBistra написа:Пак казвам, съжалявам, но може би загуби в мое лице един приятел. Не, че е особено важно, но както и да е... Бъди здрав и успех в живота!

Koko
Koko
- Bistra
- Напуснал форума
Да и казват достатъчно. Неслучайно не ги коментирам тях, а теб. Не мисля, че ги е страх.klisurov написа:А и останалите постове
(интерсното е, че са само линкове, без коментар
- може да се опасяват, да не ги сподели участта на поста на ivalin)

Приемам забележката на админа, но като публикувах само един линк към друго мое мнение без какъвто и да е коментар, въобще не съм имал за цел да пораждам спор между когото и да било, а най-малко публично да го решавам тук във форума, защото такъв не съществува! Моето намерение единствено беше да предпазя съфорумците ползващи форума и обявите в него от измамници, защото "те" са сред нас, а където е допустимо според правилата на форума съм се постарал да отразя информацията съвсем коректно. 

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.