Ima li nakoi koito da se e omajil sled medicinskite
Ima li nakoi koito da se e omajil sled medicinskite
Molq vi za savet: kak nai -barzo da opravq documentite na badestiq mi saprug sled kato az sam minala medicinskite minaliq septemvri?
- Pate Jaki
- Обратна връзка:
Re: Ima li nakoi koito da se e omajil sled medicinskite
Zdravej, Elina,Elina написа:Molq vi za savet: kak nai -barzo da opravq documentite na badestiq mi saprug sled kato az sam minala medicinskite minaliq septemvri?
Malko kasno otgovariam, sega vidiah vaprosa. Az sam po federalnata programa, minah medicinski prez septemvri 2003 sashto. Kandidaturata mi e prez Viena. Kato si poluchih pismoto za viza prze fevruari 2004 im pisha fax ce ste se omazvam i iskam da vkljucha sapruga si, taka ce da ne mi davat vednaga visa. Otgovoriha mi che moze i kakvi docs da prashtame za nego. Az im pisah prez feb 2004, poluchih vednaga otgovor, pratihme docs za nego, posle mn. barzo toj poluchi medicinski, kato se ozenihme pratihme i marriage certificate. Sega june 2004 imahme pismo za vizi za dvamata i toku shto pratihme pasportite zastoto do Sept 2004 triabva da kacnem v Canada. Te znaeha ce pri men vremeto e ograniceno i mislia ce dosta se staraha da barzat.
No kato gledam pri vas vremeto e po kratko, moze i da ne uspeete zaedno sega vednaga. Vav vseki sjuchaj prati fax do saotvetnoto posolstvo, TRIABVA da se informira v sluchaj na brak, i pomoli za savet ka naj barzo da badete zaedno.
http://canadavisa.com/forum/ - opitaj i s opisanie na situaciata vi i vapros na tozi forum. Edin mnogo dobar i otzivchiv advokat naistin aotgovaria i az taka sasto polucih savet, kogato biah pritesnena za nas.
Pozdravi i uspeh!
Pate Jaki
Re: Ima li nakoi koito da se e omajil sled medicinskite
Elina написа:Molq vi za savet: kak nai -barzo da opravq documentite na badestiq mi saprug sled kato az sam minala medicinskite minaliq septemvri?

- Leon
- Обратна връзка:
Забелязах темата, и се реших и аз да питам. Ние с моята приятелка сме направили резервации за полет за Септември. Кандидатствали сме като conjoint de fait, но вече искаме да се оженим. :llove: Не знам къде е по добре да го направим и каква е разликата. Дали да подпишем тук сега или в Канада. Някой имал ли е подобен проблем? :freak:
Zdravei Leon!
Opredeleno ako vlezete v Canada jeneni tova shte vi sazdade golemi problemi,tai kato ste kandidatsvali kato conjoint de fait
Mislia ,che nai-dobre e da se ojenite tam ili predvaritelno da ovedomite Viena za jelanata promiana na sem.vi polojenie,te shte vi posavetvat kakvo tochno da napravite
Jelaia vi kasmet!
Opredeleno ako vlezete v Canada jeneni tova shte vi sazdade golemi problemi,tai kato ste kandidatsvali kato conjoint de fait

Mislia ,che nai-dobre e da se ojenite tam ili predvaritelno da ovedomite Viena za jelanata promiana na sem.vi polojenie,te shte vi posavetvat kakvo tochno da napravite

Jelaia vi kasmet!