Колко стрyва един колеж монтреал сносен едногодишен.
Колко стрyва един колеж монтреал сносен едногодишен.
Колко стрyва един колеж v Mонтреал сносен едногодишен.
Исками се да искарам.
Така и така не заврших в миналото и прекаснах с кариерата в Kанада.
И имали ниaкакав които не се исиква тоефл че вече сам на години нема да мога да го искарам .
Един прител казваше че Мотреал е за учене а Торонто за бачкане.
Исками се да искарам.
Така и така не заврших в миналото и прекаснах с кариерата в Kанада.
И имали ниaкакав които не се исиква тоефл че вече сам на години нема да мога да го искарам .
Един прител казваше че Мотреал е за учене а Торонто за бачкане.
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Колко стрyва един колеж монтреал сносен едногодишен.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Люта чушка ®
А, грешно ти е казал твоя приятел... Те в Монреал всички са като на курорт, разбираш ли 

Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Стига сме си правили оглушки...
Да не си помислите че искам да го копyвам.
Раздела обърках ама каво ли не обрквам тук в canada.
Раздела обърках ама каво ли не обрквам тук в canada.

Ако колежът е публичен е към 200-300 кинта на триместър. Ако е частен - 5000-6000 на година, но зависи от специалността де, говоря грубо. Твоят приятел, дето ти е казал, че Монреал е за учене, а Торонто за бачкане, каза ли ти къде е за живеене най-добре
?

Защо ли съм съгласна с твоя приятел
Тук работата за мнозина е краен вариант. Първо социал, после стипендийка (което си е друг вид социал), като свърши ученето пак в социалната сфера - социален работник
, а работа някой друг път, освен ако не е на черно.
А иначе цената на обучението се определя от много фактори като кой е колежа, продължителност, семейни доходи, дали си социален работник като кандидатстваш, колко месечно ще ти дават под формата на стипендия и други, оставащи понятни само за тукашното МОН. Чесно казано едва месеци след като завършиш ти се казва колко заем трябва да върнеш без да ти стане ясно как е изчислена точно сумата де, но няма страшно, близко и над очакваното число (беше при мен).

А иначе цената на обучението се определя от много фактори като кой е колежа, продължителност, семейни доходи, дали си социален работник като кандидатстваш, колко месечно ще ти дават под формата на стипендия и други, оставащи понятни само за тукашното МОН. Чесно казано едва месеци след като завършиш ти се казва колко заем трябва да върнеш без да ти стане ясно как е изчислена точно сумата де, но няма страшно, близко и над очакваното число (беше при мен).
Струва ми се , че българският доста ти куца , ....а за френският и англииският ....????
само мога да се досещам !

"По -добре да пренапишем живота си,отколкото да се мьчим да го слепим"

-
- Обратна връзка:
За англето хубаво. Но за евтиния колеж трябва да си резидент на Кебек. Тоест или да имаш сертификат за селекция, или да си живял тук 12 месеца.ivaka33 написа:janyz:: юдист ли си незнам кво си ама англето ми е на светлинни години от твоя просто пиша през кирилизатор.преди 10 години ми пиcаха 11 на сертификата за селекция биснесман/ka смешен .