Намерили България
- Люта чушка ®
Re: Намерили България
Подозирам че "Дингила-та" вече си има огледало по мерак. Това на Злата мащеха, дето знае да повтаря само:"Ти си най-красива (умна, добра, начетена и пр.)" 

Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Много ви бива по празните приказки. Отново е видно... Цонке, много си ми под класата душко та да си хабя приказките в твоя чест повече. И изобщо присъствието ти в тема, която не одобряваш е излишно освен ако нямаш някакви съществени доводи против това, което казват чужденците предпочели България. В темата за големия срам, от това че си българин ти е мястото и на останалите професионални критици срещу България също... Поздрав за Цонка... http://www.youtube.com/watch?v=qgPqLAF8 ... re=related"
Планинска китко, а това е за тебе...http://www.youtube.com/watch?v=iFCNITYVm20"
Само дето не живееш на Карибите, а в Канада ама това са подробности... Пък и нали почиваш там.
За останалите фенове на свободната любов и криворазбраната демокрация...http://www.youtube.com/watch?v=Y4f-8hpinoA" Този изпълнител ви пасва точно по мярка!
Аблъде, като си видя невежеството и взе да биеш отбой нещо! Градивна критика, а? Да ти е за урок за друг път - като не знаеш значението на някоя дума не я използвай, че се излагаш...
Планинска китко, а това е за тебе...http://www.youtube.com/watch?v=iFCNITYVm20"

За останалите фенове на свободната любов и криворазбраната демокрация...http://www.youtube.com/watch?v=Y4f-8hpinoA" Този изпълнител ви пасва точно по мярка!

Аблъде, като си видя невежеството и взе да биеш отбой нещо! Градивна критика, а? Да ти е за урок за друг път - като не знаеш значението на някоя дума не я използвай, че се излагаш...

- Люта чушка ®
Ей, како Огризке, вземи се освести не ми размахвай пръстче какво да правя и къде, видите ли, ми било мястото
Вече отдавна не сме в детската градина, въпреки че теб все те тегли да го израеш злата лелка-възпитателка 

- OILERS
За 11 дена - 46 мнения във форума!!!Добро постижение!Започвам да си мисля,че ти липсва нещо-може би секс - може би работа.Ако искаш пробвай едно от двете - може и да помогне.Люта чушка ® написа:
Спокойно не бия рекорда има много по-големи ударници тук... така да се каже имам си учители. По второто нещо предлагаш ли, защото да уточня не съм заинтересована... Пробвай да се "ебаваш" /сорри за звучния български термин/ с някоя друга, объркал си се...OILERS написа:За 11 дена - 46 мнения във форума!!!Добро постижение!Започвам да си мисля,че ти липсва нещо-може би секс - може би работа.Ако искаш пробвай едно от двете - може и да помогне.Люта чушка ® написа:

Пътен дневник: „С чужденци из България” – автор Облачето
http://goran.blog.bg/lichni-dnevnici/20 ... eto.214688"След моите обяснения за Батак чужденец Д казва: Историята винаги има две страни и е обект на лични чуства! Всеки си я представя така както му е изгодно.
Аз, леко обидена: Все пак за някои неща има документи от независими източници, не можеш да твърдиш, че всичко е само в главите на хората!
чужденец Д: Напротив! Винаги е така! Ето, ние в Канада имаме различни учебници по история - във френската част едни, в английската други. Едни и същи събития се представят по различен начин - в едните учебници англичаните са героите, в другата ние, французите!
Аз: Е как така??? Все пак, това сега е една страна, от много години живеете заедно, историята ви е една, независимо от това кой кога и от къде е дошъл!
чужденец Д: Ми нормално е! И в Швейцария е така - всяка част на страната си има свой учебник по история!
Аз гледам тъпо и мигам. Нали западняците до скоро идваха да ни учат, че ние, тъпите балканци, трябва да забравим различните тълкувания на историческите събития и да имаме общи учебници по история!
чужденец Д: Ето например, ние учим, че Аляска е била канадска! Според нашите учебници не руснаците са я продали на американците, а ние сме я купили от тях, задържали сме си едно малко парченце и останалото сме го пре-продали на САЩ!
- OILERS
Не бе аз имах предвид второто , ама ти явно много си загоряла, че само първото ти е в главата.А ако си толкова на зор не се притеснявай,кажи си-хора сме ,ще помагаме.apple написа:Спокойно не бия рекорда има много по-големи ударници тук... така да се каже имам си учители. По второто нещо предлагаш ли, защото да уточня не съм заинтересована... Пробвай да се "ебаваш" /сорри за звучния български термин/ с някоя друга, объркал си се...OILERS написа:За 11 дена - 46 мнения във форума!!!Добро постижение!Започвам да си мисля,че ти липсва нещо-може би секс - може би работа.Ако искаш пробвай едно от двете - може и да помогне.Люта чушка ® написа:
- optics
- Модератор
Разправял ли съм как водя канадски професор в БАН, той отива до тоалетната, след малко излиза сконфузен и вика - ъъъ, нещо не мога да намеря тоалетната хартия. Аз потъвам в земята и му викам - чакай малко, ще намерим... и се завтичам при един колега дето знам, че има скътана в бюрото си.
Или за мексиканеца, дето го набиха скинари както си пътувал в автобуса. Заприличал им на циганин.
Или за мексиканеца, дето го набиха скинари както си пътувал в автобуса. Заприличал им на циганин.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Изглежда базата данни на форума се сбъгна. OILERS пише на/за Люта чушка ® по случай 46-тото мнение за 11 дена, а получава отговор от Ябълката. Според мен форумът се сбъгва и преплита мнения. Не може да е нещо другоOILERS написа:Не бе аз имах предвид второто , ама ти явно много си загоряла, че само първото ти е в главата.А ако си толкова на зор не се притеснявай,кажи си-хора сме ,ще помагаме.apple написа:Спокойно не бия рекорда има много по-големи ударници тук... така да се каже имам си учители. По второто нещо предлагаш ли, защото да уточня не съм заинтересована... Пробвай да се "ебаваш" /сорри за звучния български термин/ с някоя друга, объркал си се...OILERS написа:За 11 дена - 46 мнения във форума!!!Добро постижение!Започвам да си мисля,че ти липсва нещо-може би секс - може би работа.Ако искаш пробвай едно от двете - може и да помогне.Люта чушка ® написа:

Верно, прав си като се загледах, ама то от толкова нападки вече от вси страни и на мене нещо ми падна пердето както казва Аблъда /ли беше?/, та минавам на режим самоотбрана чела, недочела явно. Сорри, OILERS виновата! А иначе за офертата ти отговора си остава същия - не съм заинтересована!haimana написа:Изглежда базата данни на форума се сбъгна. OILERS пише на/за Люта чушка ® по случай 46-тото мнение за 11 дена, а получава отговор от Ябълката. Според мен форумът се сбъгва и преплита мнения. Не може да е нещо другоOILERS написа:Не бе аз имах предвид второто , ама ти явно много си загоряла, че само първото ти е в главата.А ако си толкова на зор не се притеснявай,кажи си-хора сме ,ще помагаме.apple написа:Спокойно не бия рекорда има много по-големи ударници тук... така да се каже имам си учители. По второто нещо предлагаш ли, защото да уточня не съм заинтересована... Пробвай да се "ебаваш" /сорри за звучния български термин/ с някоя друга, объркал си се...OILERS написа:За 11 дена - 46 мнения във форума!!!Добро постижение!Започвам да си мисля,че ти липсва нещо-може би секс - може би работа.Ако искаш пробвай едно от двете - може и да помогне.Люта чушка ® написа:![]()

- Люта чушка ®
И кат' ви напече 'сички жегатаааа... Човек да седи и да ви гледа сеира отстрани - берекет версин

- Bistra
- Напуснал форума
Каква жега? В Монреал е приятно хладно. Освен това с тези климатици навсякъде можеш ли да я почувствуваш?
...
За какво е темата? Няколко чужденеца открили, че България съществува.
Ама то никой не е казал, че е лошо там. На моите деца, например много им харесва. Водят ги насам-натам, обръщат им внимание, абе въобще голям купон...Само дето накрая почват да подпитват: Кога ще се приберем в къщи, защото приятелите ни липсват?!

...
За какво е темата? Няколко чужденеца открили, че България съществува.

Ама то никой не е казал, че е лошо там. На моите деца, например много им харесва. Водят ги насам-натам, обръщат им внимание, абе въобще голям купон...Само дето накрая почват да подпитват: Кога ще се приберем в къщи, защото приятелите ни липсват?!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- Bistra
- Напуснал форума
Я, виж ти! Тук едни други самодейци също са намерили България.
Негър на палма рекламира България
Снимка

Снимка

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ablood
- Обратна връзка:
Ако бях тръгнал да те образовам щях да създам парадокс: Давайки ти примери за "излишна градивна критика" и обяснявайки грешката ти, аз всъщност щях да ти пробутвам именно "излишна градивна критика".apple написа:Аблъде, като си видя невежеството и взе да биеш отбой нещо! Градивна критика, а? Да ти е за урок за друг път - като не знаеш значението на някоя дума не я използвай, че се излагаш...
Имайки впредвид, че ти вярваш, че твоята "градивна критика" е винаги полезна и желана, то тогава моята критика би била не само излишна, но и далеч от градивна. Тоест, чисто заяждане.
Да. Бих отбой. Подбирам си битките.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- optics
- Модератор
Този НЕ Е негър !?Bistra написа:Я, виж ти! Тук едни други самодейци също са намерили България.![]()
Снимка
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel