Ти работила ли си в тухларна, да видиш какъв купон е?apple написа:Такива са били времената, но в тухларните вместо терапия и превъзпитателни мерки те всъщност са си правили купона накуп...
Срам ме е ....
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Срам ме е .... от моя народ
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Нормалната възраст при религиите е след като встъпиш в брак, т.е. няма значение дали си на 12 или 30.Друг е въпросът дали е нормално да се жениш на 12.
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
И аз мисля така Гроздане. И не само за чуждото мнение. Като видя някой как се бие в гърдите колко голям позитивист и оптимист е, и си знам, че вероятността да е точно обратното клони към 99%.grozdan написа:Просто като неутрален читател на форума ми прави впечатление, че когато някой изрази мнение, различно от общоприетото, бива оплют и виртуално набит. При това често под одобрителният поглед на властите. И после си говорим за толерантност ...
Аз не попитах това скъпа а друго ,ти така и не ми отговори което значи че няма да го одобриш следователно и ти си на общото мнение че паради на болни хора не трябва да има изобщо,а за Пимпи разбрахме че няма изобщо да обади повече защото в момента умира от срам че изобщо е пуснал такава тема в защита на педерастите,чувал съм че болеста хващала и на дърти години след като си имал семейство и деца ...Bistra написа:Ами, Муха, аз разговарям с децата си. Казват, че добра дума заключена врата отваряла. От едното гледане (ако въобще има такова) на някакъв си парад не съм чула някой до момента да е обърнал резбата....Освен това, защо ли имам чувството, че най-големите противници на хомосексуализма си бяха правили екскурзии до Монреал да гледат, дивят се и цъкат, по време на парада?

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- OILERS
За какви политически приятелства говорите бе хора? Та ние сме си българи(макар и да живеем далече от България),по-правилно е да се каже политически предателства.Погледнете историята на България,пък за последните 150 години да не говорим.Този форум си е нагледно доказателство за това.Аз съм сто процента сигурен,че създателите на форума са имали съвсем добри и благородни помисли като са го правили форума ,ама вижте за десеттина години какво стана.Люта чушка ® написа:А ето и едно типично мнение на образцова българска женица, която си търси политически приятелства. Колкото до мене, не се притеснявам за настоящето на тоя женски вид. Те оцеляват, приспособявайки сеapple написа: Най-после едно мъжкарско мнение...Вече се бях притеснила какво е станало с българския мъж ...
На никого не съм адвокат.Научил съм се да уважавам И мненията на другите,макар и по някога да не съм съгласен с тях.Но не ми е и приятно и да виждам как някой си излива злобата и речниковия си запас от думи върху друг,само за това че,има по-различно мнение от него.

А в случая,това че,жена ми е направила комплимент,може само да ме ласкае.Пожелавам го на теб или на твоя съпруг да се случии.В никакъв случай не го възприемам като знак за политическо приятелство.Не желая да участвам задкулисни уговорки,с една единственна цел,да накарам трети да се чувства
зле.

- Bistra
- Напуснал форума
Много добре те разбрах какво ме попита и ти отговорих, мисля. Когато нямаш достатъчно доводи, с които да подкрепиш тезата си го удряш на междуличностни отношения. Айде, недей моля ти се! Освен това аз вече се изказах по този въпрос. Не одобряваш парада - стоиш настрана от него, но не се саморазправяш! Ако искаш направи един алтернативен парад срещу хомосексуализма или срещу забраната да биеш жена си и детето си, ама не се опитвай да ни вкараш всички в един кюп! На мои много близки приятели сина е хомосексуалист и вярвай не са го изгонили от къщи заради това, т.е. обичат го наравно с другите си 3 хетеросексуални деца. Мисля това е човешко, макар и да не са на 7-мото небе от щастие.myhata II написа: Аз не попитах това скъпа а друго ,ти така и не ми отговори което значи че няма да го одобриш следователно и ти си на общото мнение че паради на болни хора не трябва да има изобщо,а за Пимпи разбрахме че няма изобщо да обади повече защото в момента умира от срам че изобщо е пуснал такава тема в защита на педерастите,чувал съм че болеста хващала и на дърти години след като си имал семейство и деца ...
...
Изпуснах да уточня...Не са българи. Имаме още много да се учим, мноого...на човещина!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Мухич, учените са доказали, че тези като тебе дето толкова се боят от тази "болест" си имат тези наклонности поначало.myhata II написа:чувал съм че болеста хващала и на дърти години след като си имал семейство и деца ...

- Bistra
- Напуснал форума
Въобще не става дума за нормалност, а за законност. Това го казвам по повод на изказването на отявлени противници на хомосексуализма, че видиш ли ..."Не можело мръсните лесбийки да ни забраняват да чукаме младо!"azzura написа:Нормалната възраст при религиите е след като встъпиш в брак, т.е. няма значение дали си на 12 или 30.Друг е въпросът дали е нормално да се жениш на 12.
...Моля да бъда извинена за губия си език, ама на война, като на война, нал тъй?!

Да разбирам, че ти одобряваш хомосексуалността, като средство против нежелана бременност ли? Тук си права, защото това е 100%-това гаранция. Но не мисля, че би парадирала с 12-годишната си дъщеря (син) и да обясняваш, че поради обратните си наклонности, тя не е бременна или пък той няма да става батко, сори - татко.Bistra написа:Абе я, че се сетих...Имам един въпрос към YOUPPI, като се прави на толкова вярващ. Каква възраст определя църквата като нормална за започване на сексуални отношения? И ако дъщеря ти (хипотетично на 12 години, а може и по-рано при някои по-развити деца) се върне у вас надула корем, каква ще бъде реакцията ти? Ще излезеш ли да парадираш своята хетеросексуалност на площада, носейки внучето си на ръце като добър християнин, все пак?
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Много философски трябва да се задълбае по темата нормалност и законност. По принцип законите се събразяват с нормите, обаче различните общества имат различен морал - т. е. усвоените правила/норми за добро и зло в едно общество... В Канада, Индия, Англия и не знам още къде е законно да се омъжиш/ожениш за първия си братовчед/ка. Тук също така можеш да сключиш брак с лице от твоя пол. Това обаче не е законно в повечето останали държави. Кое тогава е нормалното и за къде? Мнозинството ли определя нормата или малцинството? Убиването с камъни на неверни съпруги е законен акт в някои арабски страни, за нас е линч и убийство. Кое е нормално за тях обаче? А за това какво ще кажетеBistra написа:Въобще не става дума за нормалност, а за законност. Това го казвам по повод на изказването на отявлени противници на хомосексуализма, че видиш ли ..."Не можело мръсните лесбийки да ни забраняват да чукаме младо!"azzura написа:Нормалната възраст при религиите е след като встъпиш в брак, т.е. няма значение дали си на 12 или 30.Друг е въпросът дали е нормално да се жениш на 12.
...Моля да бъда извинена за губия си език, ама на война, като на война, нал тъй?!
Такива практики са недопуктими за нас, но за тях са дори въпрос на чест за жената. В противен случай би била отхвърлена от обществото там... Ужасяващо, но факт! Изобщо темата се измести за разочорование на автора й... Но аз считам, че мнозинството трябва да определя нормите и докато педалите са малцинство не трябва да им се дава правото да се налагат над мнозинството. Те имат дефект в биологичната програма, а не ние и ако обичат да не си навират девиациите с гордост в нашия свят. У тях си зад стените, да се онождат колкото си щат, но да ги търпим да се лигавят по улиците и да си въртят фелациото по спирки и градинки...Ай сиктир и демокрация!Клиторът се счита за нещо забранено дори в днешно време. Само през изминалата година над 80 милиона африкански жени между 18 и 49 години са били подложени на ампутация на клитора, според СЗО. Този архаичен ритуал е част от официално признатите традиции в 28 държави в Африка. Практикува се още, макар и в по-малък мащаб, в Индия, Индонезия, Малайзия, Пакистан и Шри Ланка. Обичаят е разпространен както сред мюсюлманите, така и сред християнски общества, каквито са например коптите в Египет, Етиопия и Судан. Представя се като религиозна практика, но всъщност нито Библията, нито Коранът споменават отрязването на клитора.

- Bistra
- Напуснал форума
Да виждаш някъде, нещо като одобрение на хомосексуалността в горното? Въпросът ми беше по чии норми да се водим? Църквата се оказа, че не забранявала педофилията, стига да имало брак...Е, ако няма, ще има като е станала вече белята...YOUPPI написа:Да разбирам, че ти одобряваш хомосексуалността, като средство против нежелана бременност ли? Тук си права, защото това е 100%-това гаранция. Но не мисля, че би парадирала с 12-годишната си дъщеря (син) и да обясняваш, че поради обратните си наклонности, тя не е бременна или пък той няма да става батко, сори - татко.Bistra написа:Абе я, че се сетих...Имам един въпрос към YOUPPI, като се прави на толкова вярващ. Каква възраст определя църквата като нормална за започване на сексуални отношения? И ако дъщеря ти (хипотетично на 12 години, а може и по-рано при някои по-развити деца) се върне у вас надула корем, каква ще бъде реакцията ти? Ще излезеш ли да парадираш своята хетеросексуалност на площада, носейки внучето си на ръце като добър християнин, все пак?

Не бих парадирала, вярно, но не бих го крила, също! YOUPPI, аз не вярвам в Бог. Вярвам само, че има добри и лоши хора, и това в никакъв случай не се определя от сексуалните им предпочитания.

Нечие гражданско мнение изразено добре... http://diversamente.wordpress.com/2008/ ... %B8%D1%8F/"Та, ще си правят парад, гейовете. Аз ли бъркам, или тяхната цел е интеграция, свободна любов и нормално приемане от обществото?!?!?? Не мисля, че пътят към това е парадирането със сексуалните им наклонности. Дайте тогава да направим и хетеро парад. С нормални мъже, падащи си по голи жени. Хората трябва да си отстояват правата, моля ви се. Ама да си направим един парад и жените, падащи си по голи мъже, а? И за лесбийките, и за тях трябва. Винаги съм вярвала, че хомосексуалистите са два вида: едни, които трябва да крият любовната си ориентация; и други, които успяват да я съчетаят с живота, работата си и тн. Разбира се, съществува и групата, която накрая полудява, но нея не я броя. Та, защо хора, борещи се за равноправие, биха тръгнали по центъра “облечени” в мъхести прашки?
Определено не е това начинът за интеграция и “социализиране”. Поне не и според мен.
- Люта чушка ®
Мен пък не мъ'й срам, като ви чета една гордост ме възнася, ехей

Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Стига сме си правили оглушки...
Не знам как някой може сериозно да твърди, че принадлежността на това момче към едно от исторически дискриминираните малцинства не е била определящия фактор за побоя. Защо са избрали точно него, а не някоя от десетките лелки или един от стотиците софиянци (WTF!?) които със сигурност са им пресекли пътя него ден?IFF написа:Нещо не си схванал добре за какво иде реч, има една особена категория асоциални индивиди(във всички страни), които само си търсят повод да си изкарат агресията, дали ще е на някой черен,на някой сиганин, на някой дето не е софиянец, на някой хомо, кой ще бъде няма никакво значение, важно е да има повод за побой. Така че спи спокойно и не се срамувай!
Винаги ще има кухи или злобни единици като мухата и ябълката, но за съжаление има и твърде много добронамерени хора, които са склонни да приемат идеята, че пребитият младеж някак си "си го е търсил", нещо, което в България твърде често се чува и по повод на жертвите на домашно насилие. Тъжното е, че този тип мислене на практика представлява безмълвно одобрение на тези побоища. Въпреки че съм сигурен, че повечето хора не биха пожелали никому да изпита такова насилие, това отношение недиректно има може би малък, но съществен принос за честотата на такива инциденти.
Пумпи, аз все повече си мисля, че спасението на българските евреи не е било някакво всенародно дело, а се е случило единствено благодарение на някаква бройка доблестни хора във властови позиции, чийто манталитет е бил съвсем различен от този на масите. 50 години комунизъм е страшно нещо, но дефицитите в народопсихологията датират много по-назад.
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Срам ме е ....
Малииииapple написа:Също така за никой не е тайна, че хомотата са емоционално нестабилни с нисък контрол над импулсите и поведението си. Затова нараняванията и убийствата от ревност между тях самите не са рядкост. Също и бутафорните самоубийства. Царе са на шантажа в това отношение... Изобщо опитите тази група да ни се представя като нормална са лесно оборими. Но разбира се нито традициите са това което бяха, нито нормите... И толерастията няма да спаси света...
Къ'ф хомохоб, а!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.