Daite mi savet

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
pami88

Daite mi savet

Мнение от pami88 »

Privet na Vsi4ki.
Imam poznat v Quebec,da go pisha li v dokumentite ili ne,tai kato si e daval adresa na okolo 15 kandidat-emigranti kato men?
I kolko vreme da 4akam da mi otgovoriat,4e 3 meseca mi se vijdat mnogo i sled kolko vreme da napravia zapitvane do posolstvoto vav Viena?
Predvaritelno mnogo Vi blagodaria.
Plamen

Re: Daite mi savet

Мнение от Plamen »

pami88 написа:Privet na Vsi4ki.
Imam poznat v Quebec,da go pisha li v dokumentite ili ne,tai kato si e daval adresa na okolo 15 kandidat-emigranti kato men?
I kolko vreme da 4akam da mi otgovoriat,4e 3 meseca mi se vijdat mnogo i sled kolko vreme da napravia zapitvane do posolstvoto vav Viena?
Predvaritelno mnogo Vi blagodaria.
abe nadali ima niakoida ne si e daval adresa pone 10 pati...takav e jivota...pishi go...da ne tipuka...niama iziskvane kolkopati da e dvan adresa...
Chakai 3 mesetsa...niamash izbor..i da zvanish i da pitash niama koi da ti otgovori...kazano e- chakaite 3 mesetsa...a ako nepoluchite- sorry...ne stavate za velik canadets... :roll:
ako veche imash dosie ifailov nomer- pitai...predi tova ti si nikoi za Canada....za sajalenie tova sa faktite.
diana

Мнение от diana »

Zdravei :D
Po princip srokyt e 3 meseca,no ot dosta vreme otgovorite pristigat nai-mnogo do mesec i polovina (nie polu4ihme vtorite dokumenti to4no sled mesec).
A i naposledyk ima tendenciq srokovete da se sykra6tavat,taka 4e ako si odobrena edva li 6te 4aka6 tri meseca. E,ot druga strana i 4akaneto si ima predimstva-pove4e vreme za podgotovka po frenski :wink:
Zdrave i kysmet!
Заключено