Тази тема я избягвах защото видях от кого е пусната, но в последствие забелязах 8-9 страници и се усетих че съм изпуснал виртуалният купон

...
Прегледах я набързо и от някои мнения останах с впечатления че Канада е държава от третият свят..
В края на краищата като стане дума за здравеопазване май наистина навсякъде има трески за дялане а тази история с "Капка" наистина е ужасяваща кой каквото иска да си говори..
Наистина май най доброто на което можем да се надяваме е да "не ни се налага" и ако се наложи да имаме късмет защото явно в доста случаи до това опират нещата.
Да чукна на дърво не ми се е налагало да се влача много по лекари в нито една държава, но в Канада веднъж получих бъбречна криза (камъни) обадих се на 911 дойде линейката закараха ме в ST Paul Hospital (Ванкувър) Приеха ме веднага дадоха ми нещо болкоуспокояващо и накрая май си ги изходих камъните защото спря да ме боли.. направиха ми разни кръвни изследвания Рентген и т.н.
От тогава се научих да пия вода между другото

... Сега поглъщам по два литра на ден религиозно..
Имам и един друг проблем лека форма на "Спина Бифида" и понякога ако не загрея при физическо натоварване става мазало.. Пак ми се наложи веднъж да ходя във Ванкувър след като играх футбол и едва се завлякох до болницата защото десният крак блокира.. И от там останах доволен..
Не знам... То си беше и отдавна де. Може нещата да са се влошили..
А бе да сме живи и здрави..

и .. Позитивни