Климент Денчев разбра истината за Канада и прозря че навсякъде е едно и също с разликата че в България хората са на по високо интелектуално ниво и че системата в Сев.Америка нарочно ги прави слепи за да им слугуват и да не роптаят ,може би вече много хора като Ябълка го осъзнават и затова надигат глава а ти скъпа прочети пасажа,има много скрити неща а за книгата Ябълка ето това мога да ти предложаBistra написа:Да наистина, бог да го прости! И все пак...Ти го уважаваш заради старата му слава (както и аз), която постигна в България, но не и заради изявите му в Канада.А в това, което си постнал, честно да ти призная не намирам нищо изумително.myhata II написа:Единственния човек за уважение от мен до сега за жалост не е сред живите е бате Климбо-Климент Денчев
Бог да го прости !![]()
Айде сега някои хора не ни създавайте стереотипи или измислени кумири, по които да се водим! Климент Денчев се върна в България за да завърши проваленият си в странство живот. Такива примери сигурно има бол, само че няма как да ме накараш да им се възхищавам...Сори!
http://knizhen-pazar.net/index.php?opti ... 1%82%D0%BE"