Пак ще ти го повторя,ако работодателя не ти иска СИН,значи не му пука дали си легален или нелегален.анадъмо ? !
И още нещо Стефчо за това което питаш филма е друг,ако си чувал за рефюджи и дела ще сгрееш

Това е готино, ама не го знаех!Marto написа:Ако направиш 5 години нелегално ти дават и къща с чисто нова кола в гаража.
Как точно си в Канада, след като пишеш от България?gabrielebati написа:Но аз вече три години съм в Канада и искам да се узаконя-за това питам-искам да съм законен и плащам данъци и имам даже канадка приятелка-но тя не знае вратичките
LOL... Troll alertmartatabs написа:Как точно си в Канада, след като пишеш от България?gabrielebati написа:Но аз вече три години съм в Канада и искам да се узаконя-за това питам-искам да съм законен и плащам данъци и имам даже канадка приятелка-но тя не знае вратичките
E това е още по-готино! Ама и него не знаех!pumpy написа:Не е ли готино - 5 години нелегално в Канада (от България) и накрая те чака къща, гараж и кола![]()
Това е много показателно - аз не мога да се класирам, защото системата е тромава, ерго ще се оплаквам. Трудно ми е да разбера, кое и е тромаво на системата, когато сам си ИЗБРАЛ да си нелегален ???gabrielebati написа: Вижте в бгхелпук какво писмо са замислили против тромавата система