Получаване на перманент реэидентс след три г нелегално
-
Получаване на перманент реэидентс след три г нелегално
Здравейте-мой приятел живеещ в Канада от 6-7 години ми каза че е чувал румънците получавали перманент резидентс след 3 години нелегален престой в страната или някаква подобна схема-вратичка
Ако някой знае нещо моля да пише
Благодаря
Ако някой знае нещо моля да пише
Благодаря
Re: Получаване на перманент реэидентс след три г нелегално
Четете законите!
Там пише всички "вратички".
Там пише всички "вратички".

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
-
Приятел ако знаех всички закони нямаше да питам
За да бъдем нация-трябва да си помагаме като останалите такива а не да се правим на оборотни
Моля само за знаещи хора да споделят
благодаря
За да бъдем нация-трябва да си помагаме като останалите такива а не да се правим на оборотни
Моля само за знаещи хора да споделят
благодаря
Самата тема и питането в нея са, меко казано, несериозни.

Питай своя приятел нали той го е чул, нека да разучи нещата, после ако решиш може да споделиш с нас. Тук пишещите предпочитаме легално да влезем в Канада, но трябва да сме подготвени и за други варианти.gabrielebati написа:мой приятел живеещ в Канада от 6-7 години ми каза че е чувал румънците получавали перманент резидентс след 3 години нелегален престой

- optics
- Модератор
Аз лично съм ПРОТИВ нелегални да влизат в Канада, включително и българи.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
Но аз вече три години съм в Канада и искам да се узаконя-за това питам-искам да съм законен и плащам данъци и имам даже канадка приятелка-но тя не знае вратичките
- ablood
- Обратна връзка:
Батето?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Най-открехнатата вратичка е да се ожениш за кандката и да те присъедини като роднина.gabrielebati написа:Но аз вече три години съм в Канада и искам да се узаконя-за това питам-искам да съм законен и плащам данъци и имам даже канадка приятелка-но тя не знае вратичките
За другата вратичка съм чувала, че има, но не съм се интересувала как става. Две семейства роднини пристигнаха по покана на техен роднина, който се е легализирал в Торонто, но номерът беше че се регистрираха на два различни адреса в Монреал и веднага заминаха за Торонто. Там адвокатът, който е помогнал на първия роднина поемаше нещата. Това се случи преди 5 години и не съм се интересувала повече какво се е случило, успели ли са или не. Питай в другия сайт bgtoronto.com там може някой да знае нещо.
Той беше легален.ablood написа:Батето?
Това, което ми е интересно на мен е защо след точно 3 години. Като си нелегален не може ли твъедиш, че си нелегален и 5 и 10 години, изобщо как един нелегален доказва къде и какво е правил през времето тук.
- mortigur
- Обратна връзка:
Според мен това е невъзможно. Освен ако субекта не се ожени/омъжи за канадски гражданин и тогава работите стават, със спонсорската програма. Но някой да е нелегално и да иска да получи гражданство!?!?!
Въпреки, че едно време със самолетите в Ню Фаундленд кацаха доста хора и съдиха по някакъв начин държавата за да ги признае като бегълци или нещо подобно. Но мисля че тая вратичка отпадна отдавна.
Въпреки, че едно време със самолетите в Ню Фаундленд кацаха доста хора и съдиха по някакъв начин държавата за да ги признае като бегълци или нещо подобно. Но мисля че тая вратичка отпадна отдавна.
Taxation is theft.
-
Добре тогава-каква е разликата между хора с перм резидентс работещи на черно и тези работещи неегално-как работодателят разбира кой на черно-кой нелегален-кой на бял кон
Не знам, а и честно казано не съм се замислял за подобен казус.
СИН !gabrielebati написа:Добре тогава-каква е разликата между хора с перм резидентс работещи на черно и тези работещи неегално-как работодателят разбира кой на черно-кой нелегален-кой на бял кон

Анадъмо Стефчо ?

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- mortigur
- Обратна връзка:
Син ако си дадеш значи работодателя ти внася осигуровки. Съмнявам се тогава да работиш нелегално. Мисля че нелегално ако работиш няма значение какъв си дали нелегално пребиваващ или легално пребиваващ. И в двата случая получаваш чек на ръка който си осребряваш в банката. SIN не влияе.myhata II написа:СИН !gabrielebati написа:Добре тогава-каква е разликата между хора с перм резидентс работещи на черно и тези работещи неегално-как работодателят разбира кой на черно-кой нелегален-кой на бял кон![]()
Анадъмо Стефчо ?
Taxation is theft.
-
Разбра ли сега нещата-муха ли си-кво си не те знам
За да пиша нещо значи съм го проучил и сравнил с хора от двата типа и даже и с острова сравнено
Май наистина румънците са по-отворени на тези неща
За да пиша нещо значи съм го проучил и сравнил с хора от двата типа и даже и с острова сравнено
Май наистина румънците са по-отворени на тези неща