Priateli, zashto?
- fe_ya
- Ефирна
- Обратна връзка:
Като цяло си е гадно като се заформят такива проблеми във форума - но в общи линии това уби форумите за емиграция в dir.bg и силно се надявам да не убие и този. Мечо не се давай толкоз лесно с цяла емиграция си се преборил едва ли такова нещо ще те пречупи - даже мисля че в момента форума е по-задружен от обичайно 

Не сьм от хората, които често пишат вьв форума,но искрено мога да кажа, че благодаря на всички, които отделят от времето си и по този начин лишават близките и семейството от присьствие ,за да дават ценна информация на непознати и непристигнали. На мен форумьт много ми помогна за да добия що-годе реална представа за това, което ме очаква в Канада.Тук сьм от 5 месеца и предварителната ми представа се покрива с около 70% с това ,което виждам в Канада./благодарение на хората от Форума/.
Най-неподходящият момент да спрете да пишете тук е този. И форума, и Пламен ,и останалите се нуждаят от подкрепа. Иначе замисьла на тази подла и мизерна душица би се изпьлнил. Форумьт-това са хората,без нас неговото сьществуване се обезсмисля.
БЯГСТВОТО ОТ ПРОБЛЕМИ НЕ РАЗРЕШАВА ПРОБЛЕМИ,напротив. Моята житейска позиция изключва бягството като вариант и смятам да остана-като потребител,може би е малко егоистично и като човек, готов да сподели мнение по тема,която познава.
Пламене, Благодаря, че сьздаде форума, благодаря,че не се поддаваш на заплахи и манипулации, благодаря на семейството ти за стоицизма ,с който приемат като неизбежна цялата тая помия!
Най-неподходящият момент да спрете да пишете тук е този. И форума, и Пламен ,и останалите се нуждаят от подкрепа. Иначе замисьла на тази подла и мизерна душица би се изпьлнил. Форумьт-това са хората,без нас неговото сьществуване се обезсмисля.
БЯГСТВОТО ОТ ПРОБЛЕМИ НЕ РАЗРЕШАВА ПРОБЛЕМИ,напротив. Моята житейска позиция изключва бягството като вариант и смятам да остана-като потребител,може би е малко егоистично и като човек, готов да сподели мнение по тема,която познава.
Пламене, Благодаря, че сьздаде форума, благодаря,че не се поддаваш на заплахи и манипулации, благодаря на семейството ти за стоицизма ,с който приемат като неизбежна цялата тая помия!
Много се надявам и Пламен да не е останал с впечатлението че гледаме сеир равнодушни. Просто в такива ситуации човек блокира и не знае как да постъпи - да игнорира гнусната тема и да я остави по-бързо да отиде назад и да се забрави или пък да си напише мнението и да я качи горе. Мечо Пух, много се надявам да останеш, ако не сме реагирали по най-добрия начин това не е от равнодушие.
Любо, можеш ли да ни кажеш нещо повече за Теодорчо? Ти как разбра че е той? Мислиш ли че той заслужава да се пази анонимността му?
Любо, можеш ли да ни кажеш нещо повече за Теодорчо? Ти как разбра че е той? Мислиш ли че той заслужава да се пази анонимността му?
Jalko za mecho, no reshenieto si e negovo. Az sashto ne sam se razpisal naposledak i ne smiatam da promenia tova. Survivor, znam che mnogo hora me podkrepihte i vi blagodaria. Mecho neshto se e poddal na prekaleni emotsii.survivor написа:Много се надявам и Пламен да не е останал с впечатлението че гледаме сеир равнодушни. Просто в такива ситуации човек блокира и не знае как да постъпи - да игнорира гнусната тема и да я остави по-бързо да отиде назад и да се забрави или пък да си напише мнението и да я качи горе. Мечо Пух, много се надявам да останеш, ако не сме реагирали по най-добрия начин това не е от равнодушие.
Mnogo vi molia, ne pribarzvaite da sadite horata. KOito i da e siankata neka si sedi tam, v siankata. A ako obidite ili nedai boje sasipete jivota na niakoi bez da ste sigurni? molia vi nedeite da sadite horata predvaritelno.
Men ako pitate - Balgarina niama da se promeni kato cialo - winagi 6te sme edin sre6tu drug - towa e dokazano w godinite. Zloba, zawist, ne6tastie - dwigatelite na wsi4ki "lo6o nastroeni". Bog da im e na pomo6t !Plamen написа:... ako obidite ili nedai boje sasipete jivota na niakoi bez da ste sigurni? ...
A drugite po-dobre da gi izbiagwat, za da si spestiat nerwi i wreme.
Re: Priateli, zashto?
Zdravejte otnovo !
Ne sam se vkljuchval mnogo otdavna, no kato gledam kak njakakva kriza e na pat da provali foruma - nesto tolkova hubavo kato nachinanie, ne moga da ostana bezuchasten.
Pisha ot gledna tochka na predzaminavastite za Canada i na poustroilite se v novata si rodina. I za dvete strani smjatam, che vinagi moje da se nameri nesto polezno kato informacia, da se poluchat novi kontakti, a zasto ne i priatelstva.
Poklon pred Plamen, kojto sazdade tozi forum, pomognal s informacia na ne edin i dvama balgari !
Blagodaren sam na vsichki polojitelno nastroeni i svetli lichnosti, koito jertvat svobodnoto si vreme i bezkoristno napatstvat vsichki nas - novite v tazi tema - emigraciata, v tova vreme - razdelnoto.
Ne moga da sadja izkazvaniata na drugi, koito sa razocharovani ili nabrali dostatachno negativizam, no ste bade mnogo jalko za belite ricari kato Mecho Puch da si otidat obideni ot njakogo ili nesto.
Ne davajte na emociite da naddeleat nad razuma i otgovornostta da se prodaljava da se dava cenna informacia na tezi koito se nujdajat ot neja, da se dava dobra duma na drugi, pak nujdaesti se ot neja.
I taka Mecho Puch, ste se radvam da vijdam tvoeto prisastvie i zanapred vav foruma !
Blagodarja ti oste vednaj Plamene, che te ima !
Badete vsichki zdravi i usmihnati !
Ne sam se vkljuchval mnogo otdavna, no kato gledam kak njakakva kriza e na pat da provali foruma - nesto tolkova hubavo kato nachinanie, ne moga da ostana bezuchasten.
Pisha ot gledna tochka na predzaminavastite za Canada i na poustroilite se v novata si rodina. I za dvete strani smjatam, che vinagi moje da se nameri nesto polezno kato informacia, da se poluchat novi kontakti, a zasto ne i priatelstva.
Poklon pred Plamen, kojto sazdade tozi forum, pomognal s informacia na ne edin i dvama balgari !
Blagodaren sam na vsichki polojitelno nastroeni i svetli lichnosti, koito jertvat svobodnoto si vreme i bezkoristno napatstvat vsichki nas - novite v tazi tema - emigraciata, v tova vreme - razdelnoto.
Ne moga da sadja izkazvaniata na drugi, koito sa razocharovani ili nabrali dostatachno negativizam, no ste bade mnogo jalko za belite ricari kato Mecho Puch da si otidat obideni ot njakogo ili nesto.
Ne davajte na emociite da naddeleat nad razuma i otgovornostta da se prodaljava da se dava cenna informacia na tezi koito se nujdajat ot neja, da se dava dobra duma na drugi, pak nujdaesti se ot neja.
I taka Mecho Puch, ste se radvam da vijdam tvoeto prisastvie i zanapred vav foruma !
Blagodarja ti oste vednaj Plamene, che te ima !
Badete vsichki zdravi i usmihnati !
Cheers !
Plamen, от това личи, че си много великодушен човек и живееш над дребните неща в живота...........Plamen написа: Mnogo vi molia, ne pribarzvaite da sadite horata. KOito i da e siankata neka si sedi tam, v siankata. A ako obidite ili nedai boje sasipete jivota na niakoi bez da ste sigurni? molia vi nedeite da sadite horata predvaritelno.
За съжаление има една Българска поговорка: "Няма ненаказано добро дело" и сянката показа нейното практическо приложение.
Мечо, не си отивай точно в този момент. Ти винаги си бил "добрия дух" на форума и сега имаме голяма нужда от теб.