myhata II написа:Клисурка,щом като си тръгнал да обаждаш,сега ще те светна шо те ядат толкова много в оная тема дето си щял да спираш цоциала и асън дамъ
Ми ти ем обаждаш че си щял да спираш цоциала и едновремено как си пускал обяви за частничко
Темата си е твоя, така че, ти решаваш какво е и какво не е спам.
Социал се дава на хора, които нямат пари и доходи.
Аз реших да уча (френски и за пред Ордера на инженерите на Кебек).
Предпочетох да мизерствам (без да работа на черно си е мизерстване),
но да имам време за учене и за семейството си.
Не съжалявам за избора си.
За да имаш доходи, трябва или да си или рентиер
(в най-общия смисъл: наем, лихви и т.н.), или да работиш.
Опитвам се да си намеря занимание
(работа на надница или самоосигуряващ се),
което да ми носи доходи.
Искрено се радвам, че всички, в това число и ти, ми съдействате.
Много се радвам за теб и едно голямо браво че си откровен,но да ти кажа във вашата провиция е по трудничко да се намери нещо по така,но аз наистина ти желая успех !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Guinness написа:...Последния истински и велик Български политик е този http://www.youtube.com/watch?v=D8Uvm67yyqo"
А на този ден не се погребваше само един Български герой,погребваше се България.За да дойдат след една година облечените във въшлясали ватенки,миришещи на пот, махорка и самогон диви средноазиатски орди и да върнат милата ни родина в тъмните векове на кръв ,смърт,безаконие,саморазправа и робовладелчесството.
Ех, ех, ех... какви хора?! Не стига, че политик, хем истинки, че даже и велик, а и герой при това...! Нямам думи... И все пак един явно много тъп въпрос за теб "От какво спасиха света тези
облечените във въшлясали ватенки,миришещи на пот, махорка и самогон диви средноазиатски орди
" проливайки си кръвта и оставяйки си костите включително и по нашите земи съвсем безрезервно?! А на теб щом ти е толкова мило за нашата "мила родина" защо не си стоиш в нея и да твориш блага, ами си дошъл/а тука да философстваш?!
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Едно конкретно предложение към всички мухи, ванилии и прочее, които подсмърчат с умиление за правешкия селяндур. Имате много лесно решение на проблема. България вече от три години се управлява от бившия бодигард и абсолютно копие на правешкия гений. Същият политически размах, същата гениална мисъл, същия народен хумор, същия строителен устрем - то не бяха магистрали, то не бяха АЕЦ-ове и какво ли още не. Като добавим и желязната хватка, с която громи престъпността и всеобщата обич на народа (някои буржоазни елементи завистливо го определят като култ към личността), картинката направо се превръща в едно колоритно дежаву. Хващате първия самолет и се връщате обратно в епохата на правешкото светило, понастоящем превъплътена в най-тънките детайли и подробности от бившия му бодигард.
ivalin написа:проливайки си кръвта и оставяйки си костите включително и по нашите земи съвсем безрезервно?
Другарю, къде прочетохте за тази грозна лъжа, защото това горното определено не се е случвало никога по нашите земи през миналия век? Никаква окупаторска кръв не е проливана - вземете си прочетете малко историята. Окупаторът си влиза съвсем спокойно без да е даден нито един отпорен изстрел. За каква пролята кръв говорите? Единствената пролята кръв е тази на българския елит, подложен на гонение и изтребление точно от окупаторите и наложения режим от бивши крадци на мандри и терористи.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Господин, MrGeek! Когато говорите за история трябва да се стараете да бъдете възможно най-обективен във фактите, а не в интерпретациите, макар, че историческата истина е отворена за разлика от философската!!! И като написах по-горните редове нямах предвид конкретно само една дата и конкретно събитие, а включвам всички събития в периода от Руско-Турската до Втората Световна война...
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Гайка,човек ще каже че му завиждаш майна,то и каквото да си говорим той до сега най много е направил за България,не та знам от коя година си в Медина ,ама аз съм от 2006,и мога да те уверя че до тогава онези изроди там нищо,ама нищо не правиха !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Хм, чудя се ултрадесните капиталюги в тоя форум, защо са толкова лудо надъхани срещу България. Да ви кажа подозирам, че не сте дощли като бели хора-перманент резиденти и квалифицирани работници, ами я сте скачали в движение от някой кубински самолет, я сте просили убежище като малтретирани цигани-педерасти, дето лошите комунисти им забраняват да са пошляпват ... Аз съм виждал бая такива тука в Торонто от бившият източен блок - главно рефюджита дет ако не избълват 1 кофа лайна срешу родината си всеки ден, смятат го за пропилян.
Какво ще кажете, има ли нещо вярно в думите ми? Геек, Странджа, Мадам ?
Не знам къде в тази тема прочете, че някой е надъхан срещу България.
Освен ако за тя е еквивалентна на управлението на една престъпна група, чиито началник за доста време беше Тодор Живков - тогава, да, 100% си прав. Аз, като ултрадесен капиталюга (даже съм озадачен, че не си ме споменал като такъв), съм доста против твоята България.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Мда и на мен ми е доста интересно къде ванилията вижда плюене срещу България... Откога правешкия дръвник и 45 години комунистическа помия станаха единствения синоним на България и родина?
Айде и аз да се включа. Значи най-голямата и първостепенна заслуга на " Последният български политик" е, че разсипа интелигенцията. Ама то няма как да е по друг начин. Като си прост нямаш желание някой да блести над теб. Глупавите хора са по-лесно манипулируеми! (брех, че сложна дума как можах да я измъдря)
Ето, една много интересна статия по случая: http://www.barometar.net/50238/"
Който има мозък ще си направи съответните изводи. За останалите...Ами не знам! Всеки да се спасява поединично!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
vaniliq написа:... Да ви кажа подозирам, че не сте дощли като бели хора-перманент резиденти и квалифицирани работници...
Специално за теб си погледнах IMM 5292: SW1 за Toronto, ON, 17 JUL 2007
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Баба ми също много уважаваше цар Ботис III. Разказвала ми е много за времето преди втората световна война. Говореше все хубави неща. Самата тя не обичаше комунистите, до последно страдаше по старото време. Не можа да се примири, че комунягите и събарят къщата за да построят детска градина. Но въпреки това тя живя спокойно. Пенсията и беше социална, но и стигаше.
Въпреки това аз уважавам Тодор Живков и Людмила Живкова. Даже не бих ги нарекъл комунисти. Те просто се грижeха за държавата и народа в условията на комунизъм. Живков не беше много учен, но дъщеря му Людмила има защитена дисертация по българкса история. Като министър на културата тя прави много. Бих казал, че това е златен период за българската култура.
Мисля, че все още е рано да даваме оценка за капитализма и комунизма. Сега сме свидетели на една криза на капитализма. Развитите държави за задлъжнели. Хамерикаците са затънали здравата в дългове. Те са около 2000 милиарда долара!!! Как ще ги върнат хамериканцие? Кога?
Отговорът е елементарен - никога! Ами какво ще правят тогава? Има само един изход - настъпление на Изток. Те това и правят сега. Но няма да успеят, защото нито Запада ще завладее Изтока, нито Изтока ще завладее Запада. Т.е. Хамериканците ще се провалят, а заедно с тях и капитализма, поне в сегшната му дивашка и зловеща форма. Всички вярват на хамериканците, както вярваха на Хитлер. Просто поредните илюзии за някакъв имажинерен бъдещ социум, този път със световно правителство и един хегемон, който доминира над всички. Идеята въобще не е нова, има я даже в приказките, които сме чели. Кой вярва на тикавива глупости? Само промитите мозъци, като по времето на Хитлер. То и днешната идеологоия не се различва много от фашизма, само дето се крие зад овча кожа.
След провала си Хамерика ще се разпадне на държавици, същото ще сане и с Канада. По целия свят ще има промени на границите, дори някои гворят, че някои държави просто няма да ги има. Всичко това изгледа по-логично и достоверно отколкото за световното правителство. Тогава пак ще си говорим кой крив и кой прав, дай боже да сме живи и здрави.