Пари за малък бизнес....
Пари за малък бизнес....
Здравейте , интересува ме дали се отпускат от държавата пари за стартиране на малък бизнес? При какви условия , ... примерно , ако до момента си бил на социал ,майчинство или при други обстоятелства отпускат ли се безвъзмездни пари за стимулиране и подпомагане при начало на малък бизнес...?
Моля не ми пишете са програмата SAJE , за нея съм се информирала. Благодаря на всички.
Моля не ми пишете са програмата SAJE , за нея съм се информирала. Благодаря на всички.
Re: Пари за малък бизнес....
НЕ !!!konstanta написа:Здравейте , интересува ме дали се отпускат от държавата пари за стартиране на малък бизнес? При какви условия , ... примерно , ако до момента си бил на социал ,майчинство или при други обстоятелства отпускат ли се безвъзмездни пари за стимулиране и подпомагане при начало на малък бизнес...?
За частен бизнес отпускат банките,след като си направиш бизнес план и човек от вътре те препоръча
Гледа ти се кредитната история,ама с тея социали и майченства не става
Безвъзмездни пари отпускат само социалните ,а другите само прибират

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Благодаря за отговора МУХА , но във въпроса ми са включени и социалните . Ако например човека е бил на социал и е решил да започне малък бизнес , помагат ли му социалните с еднократна безвъзмездна сума. Както например на безработен , намерил си работа му отпускат сума от около 500 $ ( не знам точно) , докато се стабилизира.
Мухата ти е отговорил най-добре. Банките са тези, които отпускат заем за частен бизнес при надеждан бизнес план, който е добре изпипан, но това предполага налични средства, дори и минимални. Но социалът не е добра референция за заем.
Идваш ето на тази страничка http://emploiquebec.net/individus/emplo ... tonome.asp" ,и започваш да четеш
,макар,че дори и да одобрят парите надали ще се толкова,че да ти помогнат,но...късмет!

Правилно!НЕ !!!
За частен бизнес отпускат банките,след като си направиш бизнес план и човек от вътре те препоръча
Гледа ти се кредитната история,ама с тея социали и майченства не става
Безвъзмездни пари отпускат само социалните ,а другите само прибират
и моите 2 цента: имат си тука Шпециална банка: Банк фо девелопмент Канада:
http://www.bdc.ca/en/Pages/home.aspx"
Тези само с това се занимават!
само, че искат си бизнес план... и то добър.
Успех!
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
-
Много мъка по този свят викаш?anxeli написа: