някой за Манитоба..?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

някой за Манитоба..?

Мнение от yaiuat »

Някой кандидатства ли по новите правила за тази провинция?
bp_de

Мнение от bp_de »

ami predi wreme kogato pusnaxa -taka nare4enata nowa programa na Manitoba -se ponapanax da pro4eta -towa -onowa- dave i 1 okmentar napisax.
obsto wzeto nestata sa nepromeneni - ot PNP mogat da se wazpolzwat mnogo malko xora.
ako ti se 4ete - wiv towa -

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=4622
todor

Iskam da vi popitam ne6to?

Мнение от todor »

Sled kato otgovariam na edno ot iziskvaniata,t.e. profesiata mi e sred tyrsenite,dori na edno ot pyrvite mesta,imam neobhodimiat ptudov staj,profesionalen opit,i neobhodimata kvalifikacia i obrazovanie,togava imam li 6ans da me odobriat?
Niamam rodnini ili poznati tam,ne sym bil tam predi tova,no tova ili go ima6 ili go niama6 nali.
A ina4e to4kite gi sybiram dori i pove4e otkolkoto sa neobhodimi,e kajete mi togava imam li 6ans da me odobriat?
Blagodaria predvaritelno na vsi4ki koito 6te mi otdeliat myni4ko vreme da mi otgovoriat.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Az shte kandidatstvam.

Po novite pravila shte triabva ili da izchakam 6 mesetsa raboteiki v Winnipeg ili da ubedia imigratsionnite v Winnipeg (interview na miasto) che sam super svrah i triabva da mi dadat pokana da kandidatstvam vednaga (koeto i mislia da napravia). Shte raportuvam ot miastoto na sabitieto septemvri mesets, jivot i zdrave.

Todore, az dori s usigurena rabota, tarsena spetsialnost nimashta nujda ot HRDC odobrenie, dogovor, rabotna visa i prochie, ne noga da si podam docs ot tuk, zashtoto ne im pokrivam usloviata (t.e. postoianna rabota, prestoi ili sledvane tam, rodnini, poznati, podkrepa ot organizatsia i t.n.). Sorry no spored novite uslovia si mislia che niamash nikakav shans...vse pak nishto ne ti prechi da opitash - kandidatstvaneto e bezplatno.

Uspeh!
Заключено