Писна ми от България и вече се решихме със жената - ще се емигрира ето и как смятам точките си кажете ми ако имам грешки:
-Образование -- 10 - бакалавър
-Професия - 6 - гледам че специалността ми е в таблицата - инженере компютърни системи и технологии, като дипломата ми е издадена края на декември 2007 така че няма да трябва да доказвам и стаж, ако успеем да изкараме езиковите сертификати до тогава де:-).
-Стаж - 8
-Години - 16
-Езиково ниво френски - мисля B1/B2 - 8 точки, макар че съм учил френски не съм убеден че разбирам абсурдните записи, с някакви франсета бясно говорещи:-)
-Езиково ниво английски- 5 (дали не съм прекалено самоуверен - максимума там е 6 точки чудя се колко трябва да имам на IELTS за 5 точки?!!)
-Роднини - 0
-Образование на придружаващ - 3 - висше-бакалавър - социални дейности
-Специалност на придружаващия - 2
-Години на придружаващия - 3
-Френски на съпругата - 2
-Работна оферта- 0
-Деца - 0
-Самостоятелност - 1
-Адаптивност -?!?! това нали на интервюто се дава?
И така TOTAL: 64 - точки - без точки за адаптация мисля че съм в бизнеса отвсякъде:-) Само да доосигурим cash-a дето ще трябва - аз го смятам всичко с такси, самолетни билети и всякакви глупости както и 10K CAD cash за адаптивния период -- мисля към 30К лева ще излезе работата

PS
Ако някой има да добави нещо или да ми даде съвет моля хора пишете че съм притеснен, а да и кажете тези точки стигат ли или трябват още?