Присъединявам се към survivor!
Оставете момичето на мира!Нали и нашите деца ще станат същите.
(Пу-пу да не е мойто!

)
Някои хора май си мислят,че всички кухни в Канада са като техните в малките им апартаментчета...Кухните,които съм виждала тук,определено са много над тези,които съм виждала в България.
Кухня-бокс е най-модерното решение в момента в София-всеки дава мило и драго да бутне някоя стена в апартамента си.
Сифоните в баните са абсолютно ненужни.Изобщо не схващам логиката на недоволните от липсата им.
Глупави табели и обяви,упътвания за начин на употреба на елементарни продукти съм срещала и в България не по-малко,отколкото тук,така че,това едва ли може да е признак за обобщения!
За Кати пък ще кажа,че не във всички болници в България трябва да си носиш чаршафи,превързочни материали и лекарства. За Софийска болница не знам това да се отнася.За Пернишката,обаче съм го чувала...
Кати,извини ме,но родителите ти са за бой! Ако те поради...хайде няма да казвам какво,са те лишили от възможност да познаваш историческите си корени,ти ако си умно момиче и сама ще го направиш и повярвай ми,ще бъдеш много,много очарована!