бъг в търсачката ?
- optics
- Модератор
бъг в търсачката ?
Написвам две напълно редовни думи, търсачката не ги приема.

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- MrGeek
- Путлер Капут
Re: бъг в търсачката ?
Прав си за бъга, но той не е в търсачката, а в българския превод на оригиналното съобщение на английски. По принцип търсачката не използва общоразпространени думи за търсене, които са определени в списък на общите думи. В случая при задаване на "трябва какво" и двете думи се явяват твърде общи в българския език, поради което търсачката отказва да прави търсене само по тези зададени ключови думи. Ако промениш форумния език по подразбиране на английски, съобщението вече е съвсем ясно (на снимката по-долу). Ще гледам да оправя този конкретен превод на български, който очевидно е прецакан.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Re: бъг в търсачката ?
Да бе и аз бях забелязал подобен проблем и да си призная доста ме изнерви. Но има сравнително добре работещ уъркъраунд - търсиш ключовите думи в гугъл + едно bgcanada в полето за търсене и готово - гугъл ботовете са свършили добра работа. Може да има и по-елегантен начин де...