Моля, който може да ми даде координати на агенция за закупуване на самолетни билети, която е изпитана и няма да ни натоварят прекалено с цената...Благодаря!

Който може да даде ценни съвети в тази посока, съм благодарна!
Деси
Имаш избор - може и да не летиш!mufc написа:Аз съм впечатлен от цените на билетите като цяло какви са станали до Канада и САЩ.
Аз също ползвах такъв вариант като вас и съм съвсем доволна - и от България Ер и от Ер Трансат. За да си направя резервациите, обаче, не съм ползвала сайта на канадската авиокомпания, а ето този - http://www.govoyages.com" . Може да се плати с кредитна карта или с банков превод по тяхната сметка. Първото, разбира се, е за предпочитане, тъй като излиза по-евтино. Когато се прави резервацията и плащането през сайта - има възможност да си платите допълнително за застраховки - в случай на отказ или отлагане на пътуването, здравна застраховка и още нещо беше но вече не си спомням. Аз не съм ползвала тези застраховки, но това всеки го преценява за себе си.littlelenny написа:А ние в крайна сметка решихме да летим с еър транзат от Париж. Има съфорумци,които са летели и са доволни. Дани и при нас мине всичко ок. До Париж ще летим с България еър. За 4-има целия билет е 1740 евро. Това за нас беше най-евтиния вариант. Дано кацнем безпроблемно,после ще разкажа за полета.
Тази застраховка от 105 задължителна ли беше или я отметнахте по ваше желание?littlelenny написа:Аз направих резервацията директно от сайта на еър транзат. В билетите ни влиза и 105 евро семейна застраховка-така реших. И на мен и даде избор на места,но не съм правила такава резервация. Пак да уточня,че нашия полет е от Париж и цените са в евро. Не знам как стоят нещата през Лондон.