Бравос. Сигурен съм че ако се понапънеш малко и ще се сетиш, че е имало и други документи - най-малкото писмо от банка/нотис ъф асесмънт (за селф емплoйед) или писмо от работодател, както и още няколко бумаги.pumpy написа:Естествено, че не са. Но да си ме видял някъде да се оплаквам, че трябваво да се попълват документи ? Е няма как да вземеш виза ако не им попълниш формуляра, нали ? Другото, което пратиха беше покана от мен и преведен от майка ми акт за собственост. Това е.jovani написа: Няма начин родителите на Пумпи да са получили виза само с изпращането на един паспорт с две други визи в него.
Освен в приказки от 1001 нощи.
Как е възможно от всяко нещо да се мрънка ? Искали адвокати за гаранти, искали банково извлечение, искали незнам си какво си. А ти не искаш ли виза, искаш. Ако не ти изнася, никой не те кара на сила да искаш виза. Когато искаш ще се съобразяваш....
Както казахме има и друг вариант - отиваш в Европа и пътуваш свободно, без да те записват никъде, без да подаваш формуляри и да се редиш на опашки.
Има само 2 "графи" в базата данни: излязъл от ЕС (КПП, дата) и влязъл в ЕС (КПП, дата).