Най-добри стратегии при кандидатстване за туристическа виза
Re: Най-добри стратегии при кандидатстване за туристическа в
Навремето жена ми също покани РОДИТЕЛИТЕ СИ, при завършвне на университета, като показа официално писмо, кога е церемонията по получавне на дипломите, но това е малко по-различен случай, нали?
Не се изключва възможността някой да е извадил и късмет, ако оная от консулството е била на кеф, щото предната вечер мъж И я е ощастливил, примерно. Аз и затова горе не казах задължнително, а силно желателно.
Не се изключва възможността някой да е извадил и късмет, ако оная от консулството е била на кеф, щото предната вечер мъж И я е ощастливил, примерно. Аз и затова горе не казах задължнително, а силно желателно.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- Bistra
- Напуснал форума
Възможно е, Бъззз. Сега пускат по-лесно. И точно, когато пускат по-лесно майка ми не може да дойде, защото не им дават отпуска. (Охх.
)
Имам спомен отпреди 12-тина години на баба и дядо им отказаха, но сега е друго.

Имам спомен отпреди 12-тина години на баба и дядо им отказаха, но сега е друго.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Друго е - сега българите имат вече швейцарски доходи и не са в графата потенциален имигрант. Само се чудя, след колко месеца ще премахнат визите изцяло?
- UnHoly
- Напуснал форума
Мух, студентите живеят на ЗАЕМИ, не на ПОМОЩИmyhata II написа:До студента:
ПРАТИХТЕ ЛИ ИМ ПОКАНА и НАПИСАХТЕ ЛИ ЧЕ СТЕ СТУДЕНТИ НА СОЦИАЛНА ПОМОЩ ?

Ей това е начин за изтъкване на широки социални контакти! Та, според тебе има ли нещо общо с цитирания от мен случай, или?Павел написа:Аз пък знам случаи, дето... А сега?
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Цитираният от теб случай, ако е истина, е по-скоро изключение. Ако сте канили не близки роднини, а познати, нещо което не уточняваш, и те са получили визи, най-вероятно вашите покани не са изиграли съществена роля.
- Bistra
- Напуснал форума
Вярваш ли? Или ако стане и се напълни с родата на цар Киро, ще ги върнат неминуемо пак.Павел написа: Само се чудя, след колко месеца ще премахнат визите изцяло?

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- mortigur
- Обратна връзка:
Ми след 200 години, ако до тогава има българи де. Тъжно но факт. Кануците, няма да се оставят втори път цигани да пристигнат и да легнат на помощи, както стана с чешките.Павел написа: Само се чудя, след колко месеца ще премахнат визите изцяло?
Taxation is theft.
- UnHoly
- Напуснал форума
Напротив, споменах че става дума за роднини, само дето не изброих какви и колко.Павел написа:Ако сте канили не близки роднини, а познати, нещо което не уточняваш, и те са получили визи, най-вероятно вашите покани не са изиграли съществена роля.
В моя случай въпросните бяха трима накуп - майка ми, сестра ми и съпругът и. Нямам обяснение на предположението доколко поканата е била от значение.UnHoly написа:Канили сме гости два пъти досега... Да се чуди човек как им дадоха визи на роднините ни!
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
А-ха, значи близки роднини, малка подробност! Задалият темата казва, че има познати в Канада, не близки роднини.
Опа,
В крайна сметка, стана. Визата е удобрена и е факт.
Благодарство за всички за помощта,
Монката
Монката
- mortigur
- Обратна връзка:
Хайде ела да видиш, белким ти хареса и се пренесеш тъдяваmonkata написа:Опа,
Монката

Taxation is theft.
Здравейте,днес получих отказ за туристическа виза.прочетох валите препоръки и аз съм изпратил всички документи ,които са опоменати.имам покана от брат ми,който е в монреал и е с достатъчно стабилни доходи.семеен съм,с малко дете,като подавам сам!!!защо ми отказаха???някой има ли предположение???благодаря предварително
При отказ би трябвало да ти дадат и причина. Ако си пуснал документи по интернет, провери си "инбокса" в страницата на CIC. B писмото ще има една бланка с различни причини за отказ. Виж кои са маркирани в твоя случай.