apple написа: Недей лъга хората - "Живота е онова, което ни се случва докато правим планове за него" Ама ти си караш още по-плана нали? Колко години рече...
На летище София казах за пореден път на жена си преди да се качим на самолета" Следващите 5 години няма да си зъболекар" Бях почти прав - тя получи лиценза си на 5 години и 6 месеца. За себе си знаех, че ще отнеме повече време, просто защото не можехме да го правим и двамата заедно. Така и стана. А иначе, поне веднъж си близо до истината, че живота е това, което ни се случва днес. И аз нямам проблем с това. Хиляди пъти съм казвал, че работата във фабриката в Монреал беше незабравима и бих работил и днес там, но не плащаха достатъчно за това, което моите възможности и това в дълъг план.
Моя план е изпълнен. Аз имах за цел да имам лиценз да практикувам стоматология в Канада и в момента това правя. Отне ни 5 и съответно 8 години на всеки един от нас. През това време имах второ дете, една допълнителна диплома, интерестн опит и видях много места и неща, които сигурно нямаше да ми се случат ако си бях останал в БГ. Не съжалявам нито за минута за тези 8 години. И това е личен опит

А хората имат глава на раменете си, остави ги да преценят сами. Ако имат нужда от непрекъснатите ти наставления или на когото и да било друг, за да имигрират и установят в Канада, то тогава са го закъсали сериозно.