Чети внимателно какво ти пишат хората и се замисли хубаво за това,защо ти го пишат.Предполагам,че в повечето случаи хората които се опитват да ти кажат нещо различно от това което ти искаш да чуеш,го правят с най-добри намерения,е има и някои изключения,ама те си личат.VIVARO написа: А и помисли си защо ги дават тия бенефити.Без референции от тука(Албърта) или троянски кон вътре в компанията,просто забрави.А и ако не говориш ДОБРЕ английски,пиши се бегал за дълго време.totomoto написа:вече съм се изучил....така че "задачката" ти
![]()
Нека ти задам няколко конкретни въпроса:
-ти на нефтените пясъци ли работиш?
-ако не работил ли си някога там?
-ако не работил ли си някога в "нефтения бизнес" (напр.рафинерия)?
А дали заплата е нормална хората, които сте там ще кажете...зависи за какво ти стигат.
Според мен нормална е заплата ,която ти стига за всичко без да гледаш цените,но здраво бачкане ще има за такава "нормална" заплата.В България цифрите са други.

Знаеш ли,системата "опит-грешка" тука отнема много време и нерви,за това се опитваме да ти намалим малко парата,че като дойдеш тука и сопата да е по-тънка.Защото като кацнеш от България тука с две хартийки в джоба и два куфара надежди,ти си НИКОЙ.Поредния на опашката.Не си мисли ,че тука те чакат да дойдеш и веднага почваш работа.Ти си последният на опашката.Като тебе,че може би и по-добри , има хиляди,които чакат за работа в този бизнес.Познавам хора с по 20 год. в Либия,които са в листа на чакащите вече 2 год.А ако си мислиш,че на платформите е празно и само чакат някой да се появи и го вземат-лъжеш се.Системата е такава,че празно няма.А относно въпросите ти,не виждам какво общо има работата на плантовете и в рафинериите.За парите едно ще ти кажа-колкото по-много-толкова по-малко.
От мене също имаш пожелания за успех в здравото бачкане,ама помисли и за план Б,защото ако се прочел/а какво съм ти писал по-горе най-вероятно е да започнеш точно с този план.Не ти го пожелавам ама знае ли човек?