THE PENIS MONOLOGUES
Botzo, tochno tebe nai-malko ochakvah da te vidia v taia tema...fart si e pich i az samo mu podskazah leko...rezultata e na litse, a na tebe kolko pati sam ti podskazval, ama ne razbirash...i pak ti podskazvam- ne si tarsi zorlem razpravii...Botzo написа:Mecho, na fart ne mu se surdi. Toi stana super izvesten s neveroiatno grubia si na4in na izraziavane. Nego triabva da go priemame kato kloun i da mu se smeem ina4e opravia niama.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ами...като му дойде времето...botzovtori написа:Ми пусни бе човече, нали е демокрацияIvHaydu написа:Kакво му е полезното на монолозите за пениси, вагини и т.н.?
Ами аз да пусна една тема "Монолог за виметата", а?
П.П. Иначе е готино...![]()

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Няма да пускам такива еротични снимки, да не вземеш да надърв*ш чушлето...fart написа:Ти кой номер сутиен носиш? Защото, ако това е твоя снимката ще да е бая голям.IvHaydu написа:Ами аз да пусна една тема "Монолог за виметата", а?Като начало можеш да постнеш твоя снимка без сутиен
![]()
:idea:

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Благодаря ти, Мечо!MechoPuh написа:Fart, ti sheguvash li se ili seriozno...dori i da se sheguvash po-gruba i nedodialana shega ne biah chel skoro. Az ako biah kato tebe shtiah da si iztria postinga i da se izvinia na Ivan. Toi e chovek s chustvo za humor, no ti ne pravish dobro vpechatlenie s tvoito....

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
НЕма нищо, пич.fart написа:IvHaydu, извинявай тава което направих наистина е много просташко, но алкохола не прощава на никого. Зная, че няма да ме извиниш, но извинявай отново ти с нищо не си го заслужил
Айде сега, и аз харесвам големите балкони!

Е, повече у жените ми харесват, ама това сега са детайли...

Добре че не предложих "Монолог за дупетета", че тогава щях да се почувствам СЕРИОЗНО застрашен!