THE PENIS MONOLOGUES

Само за полезни връзки
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Fart, ti sheguvash li se ili seriozno...dori i da se sheguvash po-gruba i nedodialana shega ne biah chel skoro. Az ako biah kato tebe shtiah da si iztria postinga i da se izvinia na Ivan. Toi e chovek s chustvo za humor, no ti ne pravish dobro vpechatlenie s tvoito.... :oops:
fart

Мнение от fart »

fart написа:
IvHaydu написа:Ами аз да пусна една тема "Монолог за виметата", а?
:lol: :shock: :idea:
Botzo

Мнение от Botzo »

Mecho, na fart ne mu se surdi. Toi stana super izvesten s neveroiatno grubia si na4in na izraziavane. Nego triabva da go priemame kato kloun i da mu se smeem ina4e opravia niama.
fart

Мнение от fart »

IvHaydu, извинявай тава което направих наистина е много просташко, но алкохола не прощава на никого. Зная, че няма да ме извиниш, но извинявай отново ти с нищо не си го заслужил
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Botzo написа:Mecho, na fart ne mu se surdi. Toi stana super izvesten s neveroiatno grubia si na4in na izraziavane. Nego triabva da go priemame kato kloun i da mu se smeem ina4e opravia niama.
Botzo, tochno tebe nai-malko ochakvah da te vidia v taia tema...fart si e pich i az samo mu podskazah leko...rezultata e na litse, a na tebe kolko pati sam ti podskazval, ama ne razbirash...i pak ti podskazvam- ne si tarsi zorlem razpravii...
LaRue

Мнение от LaRue »

fart, прескочи всички граници, а извинението ти е повторно нахалство. Защо не изтриеш това което си написал?
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

botzovtori написа:
IvHaydu написа:Kакво му е полезното на монолозите за пениси, вагини и т.н.?
Ами аз да пусна една тема "Монолог за виметата", а?
П.П. Иначе е готино... :wink:
Ми пусни бе човече, нали е демокрация
Ами...като му дойде времето...
:wink: :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

fart написа:
IvHaydu написа:Ами аз да пусна една тема "Монолог за виметата", а?
Ти кой номер сутиен носиш? Защото, ако това е твоя снимката ще да е бая голям. :shock: Като начало можеш да постнеш твоя снимка без сутиен :lol: :shock: :idea:
Няма да пускам такива еротични снимки, да не вземеш да надърв*ш чушлето...
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

MechoPuh написа:Fart, ti sheguvash li se ili seriozno...dori i da se sheguvash po-gruba i nedodialana shega ne biah chel skoro. Az ako biah kato tebe shtiah da si iztria postinga i da se izvinia na Ivan. Toi e chovek s chustvo za humor, no ti ne pravish dobro vpechatlenie s tvoito.... :oops:
Благодаря ти, Мечо!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

fart написа:IvHaydu, извинявай тава което направих наистина е много просташко, но алкохола не прощава на никого. Зная, че няма да ме извиниш, но извинявай отново ти с нищо не си го заслужил
НЕма нищо, пич.
Айде сега, и аз харесвам големите балкони! :D
Е, повече у жените ми харесват, ама това сега са детайли... :wink:
Добре че не предложих "Монолог за дупетета", че тогава щях да се почувствам СЕРИОЗНО застрашен! :D :D
:beer: :beer:
Заключено