Ной-компетентен по въпроса за тръковете във форума е батето.
Защо не му напишеш ЛС?
100% успех в новото ти начинание, и не се плаши от фалстарта :idea:
Моля те, появявай се по-често защото много ме кефиш
Toia Vasilii mi e mnogo interesen, ima niama i pusne po niakoi muha.Poniakoga se 4udia dali e istina tova, koeto pishe ili si pravi niakakvi bazici
A ina4e Vasilii, ako naistina taka sa te izlugali s kolata, naistina e kofti. potursi si pravata. Pojelavam ti uspeh!
momche ne se plashi
tuka e taka.
drug pat da si otvariash ochite na chetiri.
varvi pri tiah i se opitai da gi ubedish che sa te nabutali. edin vid te sa vinovni a ne ti.
ako moje da go podmenish s drug - shte e super.
a che si hapnal vadicata e poveche ot iasno.
Василий, какво стана с крокодилите?
Как докара до Канада огромните авоари за който писа преди?
Със самолет ли пристигна или с кораб?
Говори братко не се притеснявай.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Vasilii написа:. Купих го от голяма фирма, казва се Х-Григоире или нешо такова.
На тази фирма седалището е май в ЛАВАЛ и се произнася горе -долу като Аш-Грегоар.....
Мечо,как е сеира,върви с пълна сила, нали Кефиш ли се на шараните дето ги ловиш с крив бастун
Vasilii shto mul4ish kato komunist na razpit.Kagi kak si de.Gledat li eskimosite krokodilite i kak e apartamenta v centura na Montreal s izgled kum rekata?Silniat ti avstraliiski akcent razbira li go niakoi?
Приятелю, не знам защо толкова много те мразят тези хора, че вместо с съвети почнаха да говорят за някакви крокодили.
Сега понеже случая ти ме заинтересува (имаше теми за Future Shop) подобни, но това вече наистина си е голяма покупка и си заслужава да се заядеш.
Сега това е телефона на познат адвокат (514) 272 8011. Търси Марк, обясни му за случая и ако можеш да докажеш че от тази фирма са ти гарантирали че колата не е катастрофирала и сътвоетно че са те излъгали може и да има шанс да те оправи.
ПП А за заплащането на адвоката не е процент от обезщетението (така разбирам това което си писал) което той ще ти спечели, а си плащаш предварително, водиш дело и независимо от изхода му адвоката си получава хонорара.
Това е дерзай!
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
ZNA4I TOVA E HUBAVA KANADA
DETO IA ZA6TITAVA6 TOLKOVA ...........................................................................................................................................................................................................