Канадски безумици # 1 и 2

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

IRA написа:"Защо никой не ми каза 4е имало 2 америки -истинскат САЩ и фалшивата Канада и защо никой не ми каза че имало две Канади -истинската Онтарио и фалшивата Квебек"
Brei, mai triabva da go gledam tozi film...moje i drugi istini da nau4a...Kak zvu4i samo..! Hm... :o
To Live Is To Die
monny

Мнение от monny »

maria29 написа: v tazi tema ne sa istina :
1. 4e si rodena v Kanada
2. 4e si na 27 godini ili
3. 4e i dvamata ti roditeli sa balgari
Ne si zadavai trudni vaprosi ot roda kak moga da znaia tova. Elementarno e... :idea:
и аз мисля че Katy е истинска българка, защото май само аз се опитах да я подкрепя от "злостните нападки" на "неблагодарните българи" , а тя забрави да каже благодаря :lol: :lol: :lol:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

e aз пак питам/като известния наш журналист Сашо Диков :wink: / тази Кати вярва ли си на това което казва или не, и много странно на 27 години българка да е ходила в някакъв вмирисан хавай а да не е искала да посети собствената си родина. Кати, в българия има такива места където никаде ги няма по света и дори Ниагарскиа водопад изглежда смешен в сравнение с тях. та аз пак питам....
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

България е най-красивото място на света, а ние Българите сме най-умните и най-знаещите.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

I nai-krasivite.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

indeed.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Aries

Мнение от Aries »

И най завистливите. Ама то това господ ни го е дал за равновесие.
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

Katy написа:StanBinev,
nikak ne sam ogranichena i ne moga da razbera, zachto iskach nepremenno da me obidich.?
As neprekusnato putuvam, no strani kato Bulgaria ne me interesuvat.
Kakto izliza spored tebe ot tam sa samo geniite. Za tvoe svedenie
jiviala sam 2 godini v Hawaii-v Honolulu, i sam obikolila vsichkite istochni strani, vkluchitelno i Kitai.
As te sujaliavam tebe, che ne si blagodaren za tova, koeto Canada ti
predlaga.
TOVA TRJABVA DA GO PUSNEM V RUBRIKATA NEZABRAVIMI FRAZI! SRAM LI TE E OT BYLGARIA CHE NE TI E INTERESNA - NESHTO KOMPLEKSI IMAME MAJ!?
As te sujaliavam tebe, che ne si blagodaren za tova, koeto Canada ti predlaga
Vsyshtnost ne sym neblagodaren! Naprotiv, no tova ne znachi che njama "izvestna dichotomia" (hyymmm edva li znaesh tazi duma no prinzipno tozi izraz sam e po sebe si e oxymoron) m/u tova koeto se reklamira navyn i tova koeto namirash tuk!.

Noo ohhh naistina prosto njama dumi za teb. samo se divia - btw shto tvoite roditeli ne kajat neshto po vyrposa v tozi forum?
pumpy

Мнение от pumpy »

goliama mechka написа:
poumpy написа:
goliama mechka написа:ami ot kyde kradeshe?
ще ти кажа, ако изобщо си в състояние да разбереш за какво става въпрос:
съгласно бюджета на НЗОК, която плаща на голяма част от стоматолозите в БГ за извършена работа, има перо приходи от глоби и за 2002 година е в размер на 5 милиона и половина лева ? Планирани приходи, които се събират от глоби, знаеш ли как става това, най-вероятно не защото не ти се е налагало да плащаш тези глоби. от тези 5 милиона и половина по закон 1/4 отиват за материално стимулиране на работещите в НЗОК, за да могат с още по-голямо усърдие да измислят нарушение и нови глоби. НЗОК е една система, от която се краде от:
1. работещите в нея чрез фиктивната работа която вършат и заплатите които получават
2. стотици семейни лекари, които търгуват направления и фалшифицират прегледи
3. стотици стоматолози, които надписват неизвършена дейност
4. стотици фармацевти продаващи най-скъпите препарати в Европа
5. десетки болници фалшифициращи диагнози, за да отчитат клинични пътеки
- всички които имат допир с парите на НЗОК
Ако в БГ имаше правила на играта сега нямаше да съм тук, а щях да съм осъдил конкретната РЗОК за измислени проверки и да не ми се налага да си покривам принудителни разходи. Самия факт, че съм тук е ясен знак, че тази правила на играта там не ми харесват.
За кражбата си съвсем прав тя винаги е такава независимо от източника и съм доволен, че вече не ми се налага да го правя.
zashto pyk da ne razbera,ne vsichki sme ucheni stomatolozi,verno,che sym stignal samo do 8 klas,i izobshto ne sym v systoianie da razbera kak tyi vzemash ot tezi pari,zadeleni ot globi.ili se samouspokoiavash,che si kral ot tam,deto ne e ot djoba na horicata?kogo zablujdavash.I da ti kaja chestno,daje ne me interesuva,i recidivist da si,prosto si kazah mnenieto,ne sym trygnal da se karam s teb,i da dokazvam che sa sym prav,za da se mychish sega ti da pravish obratnoto.

не исках да кажа че съм учен, а че съм имал допир със структура, с която ти сигурно ся имал щастието да нямаш взимане даване. прав си за оправданието и затова ти казвам, че съм щастлив, че вече мога без НЗОК. далече не искам да се заяждам с теб.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

sasho71 написа:e aз пак питам/като известния наш журналист Сашо Диков :wink: / тази Кати вярва ли си на това което казва или не, и много странно на 27 години българка да е ходила в някакъв вмирисан хавай а да не е искала да посети собствената си родина. Кати, в българия има такива места където никаде ги няма по света и дори Ниагарскиа водопад изглежда смешен в сравнение с тях. та аз пак питам....
ops,vmirisan Hawai,Niagara-sme6en,ti sa6e kolko pyti si bil na Niagara,znae6 li che tam dyha ti spira,a vmirisanite Hawai,kakvo da ti kaja,nedei da hodish tam,da ne ti mirishe na losho.aide,chak pyk tolkova patriotizym....... Verno,che v Bg si ni e nai-hubavo,ama zashtoto si e nashta rodina,inache raiskite kytcheta sa na drugi mesta.Ako ne si hodil nasam-natam,pyrvo idi,posle pishi :wink:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

az mai mnogfo zapo4nah da se zaiajdam sys vsichki tuk,tazi tema se izrodi,Lise,vadi klucha :lol:
monny

Мнение от monny »

Не е толкова странно да си роден в канада през 1977, имах една позната чийто баща беше дипламат в канада и имаше още две три дъщери от друг брак, които не помня дали бяха родени в канада, странното е че никога не си ходил до българия при положение че родителите ти са българи а там имаш баба и дядо, затова се мисля че Katy много лъже и няма да се учудя ако е родена в карлово например
Въпреки това даден добър повод да си почешем езиците

а райски кътчета мечка да те коригирам има и на други места по света защото има и в българия
става дума и за природни и направени от човек, ако сдкоро не си ходел на слънчев бряг и ли на златните да ти пратя някоа снимка
на Katy също :lol:
:beer: :beer:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

ami prati mi snimki,ama i na djebchiikite,deto pishe za tiah vseki den po vestnicite.Ne se zaiajdam,i men me trese nostalgiata,ama ne chak tolkova ta da zabravia kakvi bradvi vadiat letem na chernomorieto.mnogo e skypo na cherno more,i ne predlagat nishto za parite koito plashtash.A pyk t idi tam s canadski pasport,da vidim kolko dylgo shte ojiveesh :lol:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Mечка, споко, скоро ще ти пратя снимки на най-знойните гаджета от плажовете на Слънчев бряг и такава носталгия ще те тресне, че с първия самолет си в Бг :lol: Ако нещо друго не те тресне преждевременно,ако ме разбираш правилно :oops: :D

Специално за мъжката част на форума ще наснимам девойките по заведенията да изплакнете малко окото :D
За дамите други работи ще снимам :oops:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.