И това го казва кой? Най-изтъкнатия феминист....myhata II написа:Правя дупки всекакви,отпушвам канали манали![]()
Стига сте се яли,всичко е за забавление![]()

Може би щото не съм и писала отдавна доматени балади.

И това го казва кой? Най-изтъкнатия феминист....myhata II написа:Правя дупки всекакви,отпушвам канали манали![]()
Не ме дразни напротив водя си записки. безплатна презентация на клиничен случай, кой ти дава...освен БистретоBistra написа:И това го казва кой? Най-изтъкнатия феминист....myhata II написа:Правя дупки всекакви,отпушвам канали манали![]()
Абре, Мухи, това да не е твойта булка? Ако е - яЦно! Рано е още за разсад и затова виси у Форума. Само нИ знам що толкуз я дразни поетическото ми откровение, хахахааах.
Може би щото не съм и писала отдавна доматени балади.
Мегаломания съчетана с параноя...интересно! Може ли някой, който е виждал госпожата да я опише, защото явно е горда с външния си вид, но предвид състоянието й се нуждая от външна изчистена от субективност оценка? Не че за мене има значение, но се прави съпоставка между външната експресия и наблюдаваното клинично състояние...за протокола!Мен доста народ например ме е виждал, но малцина са ме "пипали" или иначе казано - са говорили с мен.Честно да си призная съм доста подозрителна към интернет запознанства и не съм им привърженик, но и аз както виждаш не си позволявам да злобея по адрес на никого.
Амче, щото Гожата беше писала едни таквиз за въздушен двубой с метли и ти рипна като ожилен да се оправдаваш на mufc без никой да те е нарочвал тебе.myhata II написа:Що да съм феминист не разбрах, зебро моя ?
Вината не е в твоя телевизор - претриха мнението, което всъщност беше в отговор на друг съфорумец/каmyhata II написа:Това с метлите съм го изспуснал сори
Темата не дразни, даже е много смислена. Дразни свободната арогантна интерпретация на развоен личностно или никово човек върху личния живот на непознати хора.apple написа:Ама няма смисъл, темата дразни - трие се!
Резачка е, на снимка само съм я. Епъл, ти не би си я сложила да те видим, нали? Другото е самочувствие... Всяка оценка е субективна.apple написа: Може ли някой, който е виждал госпожата да я опише, защото явно е горда с външния си вид, но предвид състоянието й се нуждая от външна изчистена от субективност оценка? Не че за мене има значение, но се прави съпоставка между външната експресия и наблюдаваното клинично състояние...за протокола!
Виж за това си абсолютно права. Темата дразни, защото се хвърлихте да си вадите кирливите ризи, което останалите ни най-малко не ги интересува. Поради това на темата се слага катинар. Позволявам си да те предупредя ябълке, както и бистра/стими и мухЪтЪ, че и всяко залитане в другата тема към разнищване на лични сметки с този или онзи, директно ще приключи не само с катинар, но и с принудително отваряне на доста свободно време в седмичния ви календар, предвид колосалната ви текуща ангажираност във форума.apple написа:Ама няма смисъл, темата дразни - трие се!