Свежи идеи за бизнес в Канада!

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Свежи идеи за бизнес в Канада!

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Поне като биеш тъпана,как се прави бизнес в Канада,го бий както трябва скъпа Бистра :)
Успех и на теб и твоето семейство :y:
Кое не съм била както трябва? Върни се прочети много внимателно какво съм ти написала преди няколко поста за да не се самоцитирам. Ти просто не слушаш, не четеш, защото само твоята ИСТИНА е меродавна, когато си навъртиш нещо на пръста.
Е, аз мога да ти кажа, че точно тя ти изяжда и главата. Айде, мерси и успех и на теб. Мен не ме мисли! Аз винаги съм била и ще продължавам да съм оправна.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

... И винаги ще усещаш зависта на тези, които не могат да се справят :handshake:
Manchester United Football Club
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ти пък как реши че ЗАВИЖДАМ,МуФц ? :o
Изобщо четеш ли темата или не си слезнал на земята още?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

apple написа:Вчера санитарен полуден ли беше?
Нападаш другите прикрито
борец за истината - Браво!
оглеждайки душата си мизерна
като в изтрита амалгама
......
Сърдечен поздрав!
Стими ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

myhata II написа:Ти пък как реши че ЗАВИЖДАМ,МуФц ? :o
Изобщо четеш ли темата или не си слезнал на земята още?
mufc написа:... И винаги ще усещаш зависта на тези, които не могат да се справят :handshake:
Някъде да съм те споменавал???
Manchester United Football Club
mama mia

Мнение от mama mia »

Един турист си се разхожда из едно високопланинско село и вижда един дядо. Приближава до него и го пита:
- Дядо, вие тук само с туризъм ли се прехранвате?
- Ами да чедо, тук нищо не става.
- Е как така, ами ако посееш картофи, няма ли да станат?
- О, не знам! Ако посееш може и да стане нещо. :rofl:

Та и вашия случай е такъв. Ори, мели, яж, ви е доста дълга процедура, но ако някой вече я е минал, поне вяра не му хващате, че даже и да обиждате си позволявате. Брей, брей, какви хора!
Съединението прави силата!
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Основно от българи съм го чувал това през годините как нещо си не можело да стане, което дори всъщност вече е било направено. Ако бяха вложили правилно същата енергия с която убеждават че не може да стане и те щяха да го направят. Всеки го може, но не на всеки му стиска и затова се търси под вола теле защо/как/кога другия бил успял. Иначе предпочитат да си стоят в зоната на комфорт и да искат да получават без да са готови да дадат пропорционално усилия в замяна.

Например 7500 мнения във форума по нормална часова ставка и време за четене/отговор прави над $30,000 загубено време. Добре, че е във време когато някой ти плаща за да го губиш по форуми иначе си е като пропусната полза почти една нова кола в усилия да убеждаваш другите колко е зле Канада и други още по-абсурдни неща.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Повече са :D
Ти къде вложи енергията ?
Нищо не чух от твоята уста за Успешен бизнес в Канада :)
Стефан Цанев
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Ти наистина ли мислиш че някой тук ще си каже в какво точно е успял освен ако не е вече известен с рекламите си. Аз съм от частните случаи и не се давам за пример.
apple

Мнение от apple »

Bistra написа:
apple написа:Вчера санитарен полуден ли беше?
Нападаш другите прикрито
борец за истината - Браво!
оглеждайки душата си мизерна
като в изтрита амалгама
......
Сърдечен поздрав!
Стими ;)
Литературно творчество и шизофрения - добър пример! ;)
Особено това за амалгамата кърти миФки... И да уточня аз прикрито не нападам - само открито и затова съм толкова нелюбима на някои другари.
Сърдечен поздрав и за тебе Airhead! /поради многозначност да се превежда като въздухар - б.а./
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

apple написа:И да уточня аз прикрито не нападам - само открито и затова съм толкова нелюбима на някои другари.
Ами засега за мен си само многоръката Шива с много никове и седалища, без лице обаче.Сложи поне една снимка да видим дали си убава, че си незадоволена и на мен даже ми стана яцно, само че не мога да ти помогна в тая посока, сори. :P
apple

Мнение от apple »

Bistra написа:
apple написа:И да уточня аз прикрито не нападам - само открито и затова съм толкова нелюбима на някои другари.
Ами засега за мен си само многоръката Шива с много никове и седалища, без лице обаче.Сложи поне една снимка да видим дали си убава, че си незадоволена и на мен даже ми стана яцно, само че не мога да ти помогна в тая посока, сори. :P
Щом ти стана яЦно доообре, присъедини се към групата на недоклатените ти самата! Който извърта все натам темата всъщност прикрива собствената си неудовлетвреност... Снимка ще видиш нанайсе, ако се интересуваш от жени сбъркала си адреса, напълно хетеросексуална съм. Живееш в толерантна към различните страна - възползвай се има доста като тебе. Но вероятно засега имаш само колебания в половата идентичност и само се задяваш по форумите... Трябваше по-рано да се сетя с това "моме"...ама... И какво значение има как изглеждам всъщност по отношение на обсъжданите теми? :?: И днес много се преработи като гледам... ако си поне наполовина толкова активна в работата колкото във форума цена няма да имаш... Интересно в "изостанала" България ни контролираха по отношение използването на интернет за неслужебни цели... Шефа ти знае ли как уплътняваш работното време? Хайде добър сеир се получи за публиката... Да не пада рейтинга на темата! ;) Благодаря ти, че завъртя темата - народа търси зрелища...
А и забравих - никога не съм се регистрирала тук с друг ник! Винаги съм била само Apple със седалище първо в БГ и от известно време тук в страната на ограничените възможности. Можеш да се допиташ до администраторите по този въпрос. Вероятно отново говориш от личен опит и някакви проекции мяташ в отчаян опит за самозащита.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Правя дупки всекакви,отпушвам канали манали :rofl:
Стига сте се яли,всичко е за забавление :y: :handshake:
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

apple написа:Интересно в "изостанала" България ни контролираха по отношение използването на интернет за неслужебни цели...
Това като някакво предимство ли го изтъкваш ? :rofl:

Не бой се, и тука ще намериш доста такива, дето ще те контролират. Майсторството е да намериш такива, които да не те контролират. ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

apple написа:Снимка ще видиш нанайсе
Aми, значи си доста нетолерантна и нападаш все пак, криейки се хора, които не познаваш, но те превъзхождат очевидно. Мен доста народ например ме е виждал, но малцина са ме "пипали" или иначе казано - са говорили с мен.Честно да си призная съм доста подозрителна към интернет запознанства и не съм им привърженик, но и аз както виждаш не си позволявам да злобея по адрес на никого. Колкото до другото, сори казах не мога да ти помогна, нито от лекарска, нито от сексуална гледна точка! Успех ти желая все пак с гъшия бизнес, де!:lol:
Смай света! :P
Заключено