Имиграция в Канада ?
- roumensp
Re: Имиграция в Канада ?
Тя говори за при нея и за ВС, а не за Монреал. Във Ван 1000 кинта са нищо, например детска градина за 3-годишно дете е около 900 на месец, годишна застраховка за кола, след максимален дискаунт е около 1500, а за един нов имигрант предполагам е около 2500. Да изброявам още няма смисъл, при нас $1000 стигат за наем на жилище, което е с приемливи размери за 3-членно семейство и в що годе приличен район, това е.
Е всеки прави своя избор и си носи последствията от това...
Споменатия квартал на Монреал е в центъра, къщата е къща, храната е храна. За деца, коли и градини не говорим. Както и не говорим за 1000 кинта на месец чисто, ако ти се работи.
Всичко останало няма смисъл. И аз искам да живея на някои места, но като не мога да си ги позволя не ми е виновна Канада, а си налягам парцалите и гледам какво мога да предложа, за да са ми достъпни местата мечти
Споменатия квартал на Монреал е в центъра, къщата е къща, храната е храна. За деца, коли и градини не говорим. Както и не говорим за 1000 кинта на месец чисто, ако ти се работи.
Всичко останало няма смисъл. И аз искам да живея на някои места, но като не мога да си ги позволя не ми е виновна Канада, а си налягам парцалите и гледам какво мога да предложа, за да са ми достъпни местата мечти

pumpy написа:Е всеки прави своя избор и си носи последствията от това...

Ами той човека явно не знае още на къде да тръгне, та сигурно затова събира информация, ама не знае какво да пита. Виж ако чуе, че в Канада дават по $20 на черно работата е ясна, ако не то остават скандинавките страни или средиземноморските в по-лошия случай.pumpy написа:lionelmessi91 написа:Ами чувал съм,че доста хора както в Канада така и в Америка остават и работят нелегално порпинцип ( интересувах се и от заплатите за да ги сравня с другите държави по добрили са или обратното )
И ако са по-добри какво от това. Изобщо как се сравняват ябълки и портокали ??? що за безмислие.......
Ами къде остава качетвото на живота, престъпност, инфраструктура, безработица и т.н.?
lionelmessi91 ти какво искаш да чуеш? Знам хора, които вземат по $17 на черно, знам други дето вземат по $6-7. Ама ти от кои ще бъдеш ако дойдеш тук??? Същите доходи би намерил и в други страни, ама кой ти гарантира, че ще вземаш $17 или $7, или пък ще са нула? И както споменаха по-горе съфорумниците, това нищо не значи, защото трябва да знаеш и колко ще ти струва да живееш и как точно ще живееш...
Явно е, че има доста решения за вземане от твоя страна, така че късмет с имиграцията

S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.