Имиграция в Канада ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
roumensp

Re: Имиграция в Канада ?

Мнение от roumensp »

Тя говори за при нея и за ВС, а не за Монреал. Във Ван 1000 кинта са нищо, например детска градина за 3-годишно дете е около 900 на месец, годишна застраховка за кола, след максимален дискаунт е около 1500, а за един нов имигрант предполагам е около 2500. Да изброявам още няма смисъл, при нас $1000 стигат за наем на жилище, което е с приемливи размери за 3-членно семейство и в що годе приличен район, това е.
pumpy

Мнение от pumpy »

Е всеки прави своя избор и си носи последствията от това...
Споменатия квартал на Монреал е в центъра, къщата е къща, храната е храна. За деца, коли и градини не говорим. Както и не говорим за 1000 кинта на месец чисто, ако ти се работи.
Всичко останало няма смисъл. И аз искам да живея на някои места, но като не мога да си ги позволя не ми е виновна Канада, а си налягам парцалите и гледам какво мога да предложа, за да са ми достъпни местата мечти ;)
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

pumpy написа:Е всеки прави своя избор и си носи последствията от това...
Споменатия квартал на Монреал е в центъра, къщата е къща, храната е храна. За деца, коли и градини не говорим. Както и не говорим за 1000 кинта на месец чисто, ако ти се работи.
Всичко останало няма смисъл. И аз искам да живея на някои места, но като не мога да си ги позволя не ми е виновна Канада, а си налягам парцалите и гледам какво мога да предложа, за да са ми достъпни местата мечти ;)
:y:
Аватар
Ascao

Мнение от Ascao »

pumpy написа:
lionelmessi91 написа:Ами чувал съм,че доста хора както в Канада така и в Америка остават и работят нелегално порпинцип ( интересувах се и от заплатите за да ги сравня с другите държави по добрили са или обратното )

И ако са по-добри какво от това. Изобщо как се сравняват ябълки и портокали ??? що за безмислие.......
Ами той човека явно не знае още на къде да тръгне, та сигурно затова събира информация, ама не знае какво да пита. Виж ако чуе, че в Канада дават по $20 на черно работата е ясна, ако не то остават скандинавките страни или средиземноморските в по-лошия случай.

Ами къде остава качетвото на живота, престъпност, инфраструктура, безработица и т.н.?

lionelmessi91 ти какво искаш да чуеш? Знам хора, които вземат по $17 на черно, знам други дето вземат по $6-7. Ама ти от кои ще бъдеш ако дойдеш тук??? Същите доходи би намерил и в други страни, ама кой ти гарантира, че ще вземаш $17 или $7, или пък ще са нула? И както споменаха по-горе съфорумниците, това нищо не значи, защото трябва да знаеш и колко ще ти струва да живееш и как точно ще живееш...

Явно е, че има доста решения за вземане от твоя страна, така че късмет с имиграцията :)
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
Публикувай отговор