-ако има в кой град е повече, и какви са горе долу заплатите.
Това е от мен

Извинявай, но заглавието на темата както си я пуснал гласи "Имиграция в Канада?" - за имиграция ли се интересуваш реално, защото това какви са минималните доходи в Канада едва ли ще ти бъде полезно като информация, ако нямаш статут, съответно право да работиш в Канада.lionelmessi91 написа:В числа ще можеш ли да ми кажеш горе долу за заплатите
Значи тогава правилният въпрос е - Колко реално е да стигна до Канада и да остана там нелегално?lionelmessi91 написа:Ами чувал съм,че доста хора както в Канада така и в Америка остават и работят нелегално порпинцип ( интересувах се и от заплатите за да ги сравня с другите държави по добрили са или обратното )
lionelmessi91 написа:Ами чувал съм,че доста хора както в Канада така и в Америка остават и работят нелегално порпинцип ( интересувах се и от заплатите за да ги сравня с другите държави по добрили са или обратното )
Pointzero написа:още една малка подробност: не е толкова важно колко са парите, а какво може да си купиш с тях. Защото ако кажем сега , че в Канада може да взимаш минимално по 1000-1200 $ на месец, за живеещ в БГ на 300 лева заплата може да му се строят много, ама реално с толкоз пари тук само ще свързваш двата края.
"Казала ябълката и се облизала под опашката" или ставаше дума за Зайо Байоapple написа:Pointzero написа:още една малка подробност: не е толкова важно колко са парите, а какво може да си купиш с тях. Защото ако кажем сега , че в Канада може да взимаш минимално по 1000-1200 $ на месец, за живеещ в БГ на 300 лева заплата може да му се строят много, ама реално с толкоз пари тук само ще свързваш двата края.И с една дребна забележка, че с 1000 нищо не можеш да вържеш, освен ако не си сингъл ергенче готово да живее с още двама трима в едно картонено апартаментче и да ядеш само от храните с намаления, без телефон и кабелна и само от секънд хенд да си пазаруваш дрешките. Местните много ги обичат тия магазини също като в БГ, щото са богати не за друго и се грижат от екологична гледна точка да няма твърде много боклуци, да ги използват докрай нещата да минат поне през 2-3 ръце;)