dobrev1234 написа:zdraveite..ot ..bulgaria..ot..3..mes..se interesuvam...za ..imigracia..v kanada...i..pogti...ne sum..stignal...donikude..stava vupros za kvebek...interesuva..me...moje.li..kato...zamina..s turistigeska..viza...i..sled...tova...tam...na ...miasto..da se zadvijat..nejata..s...dokumentite...ima...li...takava vuzmojnost,primerno...se ..naeme..advokat...koito..da se zanimava...s opraviane..na dokumenti...imam...i...drug...vupros...za ..sponsorstvoto....kak...stava...koe..e vuzmojno...az niamam...rodnini...v ..kanada....moje...li...niakoi..da..me ...sponsorira...i..kak...stava...tova....kakuv...e naginut.../////znam..ge e..dosta...trudno..da se...imigrira...v kanada..zapognali..sa da zatiagat..polojenieto...no-nejata..tuk...v bg...vzexa..da stavat...dosta..zle...i..jivotut..e dosta..truden,,,ako..ima..i..drugi...nagini...za imigracia..v kanada .koito..sa po-vuzmojni..i..realni...kudeto...imah...povege...nadejda...pihete mi, blagodaria vi...predvaritelno...priateli.....
заминаване за канада....2012......
-
заминаване за канада....2012......
здравейте..от ..българия..от..3..мес..се интересувам...за ..имиграция..в канада...и..погти...не съм..стигнал...доникъде..става въпрос за квебек...интересува..ме...може.ли..като...замина..с туристигеска..виза...и..след...това...там...на ...място..да се задвижат..неята..с...документите...има...ли...такава възможност,примерно...се ..наеме..адвокат...които..да се занимава...с оправяне..на документи...имам...и...друг...въпрос...за ..спонсорството....как...става...кое..е възможно...аз нямам...роднини...в ..канада....може...ли...някои..да..ме ...спонсорира...и..как...става...това....какъв...е нагинут.../////знам..ge е..доста...трудно..да се...имигрира...в канада..запогнали..са да затягат..положението...но-неята..тук...в бг...взеха..да стават...доста..зле...и..животът..е доста..труден,,,ако..има..и..други...нагини...за имиграция..в канада .които..са по-възможни..и..реални...където...имах...повеге...надежда...пихете ми, благодаря ви...предварително...приятели.....
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Re: zaminavane za kanada....2012......
cool
.
До модераторите ако ще го Кирилизирате поне оставете и оригнала.. Трябва да признаете че кърти радиатори..

До модераторите ако ще го Кирилизирате поне оставете и оригнала.. Трябва да признаете че кърти радиатори..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Не знам само как ще се кирилизират многоточията след ВСЯКА дума 

Това е едно от най-яките мнения в историята форумна. 

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Имаше навремето една тема за великите цитати. Ето това е за там
Сладур, дайте да го спонсорираме....че...там...не..се...живее.........само..не..се...разбира....какво....е...готов...да...предложи...в...заманя

Сладур, дайте да го спонсорираме....че...там...не..се...живее.........само..не..се...разбира....какво....е...готов...да...предложи...в...заманя
уау ... морзова азбука ?!? 

Щастието не е крайна цел , а начин на пътуване .
Според мен човекът има някакъв проблем с клавиатурата... Абсурд да си играе да пише така... 

Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
Добрев, следващото мнение написано на латиница ще замине в кофата директно (многоточията не ми пречат), писането на кирилица е задължително за всички във този форума.dobrev1234 написа:здравейте..от ..българия..от..3..мес..се интересувам...за ..имиграция..в канада...и..погти...не съм..стигнал...доникъде..става въпрос за квебек...интересува..ме...може.ли..като...замина..с туристигеска..виза...и..след...това...там...на ...място..да се задвижат..неята..с...документите...има...ли...такава възможност,примерно...се ..наеме..адвокат...които..да се занимава...с оправяне..на документи...имам...и...друг...въпрос...за ..спонсорството....как...става...кое..е възможно...аз нямам...роднини...в ..канада....може...ли...някои..да..ме ...спонсорира...и..как...става...това....какъв...е нагинут.../////знам..ge е..доста...трудно..да се...имигрира...в канада..запогнали..са да затягат..положението...но-неята..тук...в бг...взеха..да стават...доста..зле...и..животът..е доста..труден,,,ако..има..и..други...нагини...за имиграция..в канада .които..са по-възможни..и..реални...където...имах...повеге...надежда...пихете ми, благодаря ви...предварително...приятели.....
На въпроса ти, това което искаш да направиш - да дойдеш в Канада с туристическа виза и да се легализираш на място, граничи с невъзможното. Първо, как ще получиш туристическа виза без да има кой да те покани от Канада? А дори и да приемем че някак си стигнал до Канада, как точно мислиш че ще успееш да се легализираш на място?
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Re: заминаване за канада....2012......
Да се пише вещо върху многоточие е много важно за да се попълнят канадските документи
!
Вижте какво четох, до края на годината ще сменят изискванията за кандидатстване за Канада, вече няма да е толкова важно да имаш търсена професия и стаж, ще се предпочитат много млади хора с отличен език. Очаква се около 2023 пенсионната система сериозно да се затрудни, така че, предполагам, търсят хора които да започнат да учат веднага тук и да са готови за работа около 2023.
Така че, Добрев, учи английския или френския и чети правителствения сайт за новини по процедурата !

Вижте какво четох, до края на годината ще сменят изискванията за кандидатстване за Канада, вече няма да е толкова важно да имаш търсена професия и стаж, ще се предпочитат много млади хора с отличен език. Очаква се около 2023 пенсионната система сериозно да се затрудни, така че, предполагам, търсят хора които да започнат да учат веднага тук и да са готови за работа около 2023.
Така че, Добрев, учи английския или френския и чети правителствения сайт за новини по процедурата !
Циганите - на Сатурн !
- Bistra
- Напуснал форума
Леле зави ми се свят от многоточия! 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

-
- Напуснал форума
На първи прочит си помислих, че не му работи интервала на клавиатурата и разделя думите чрез точки. Ама има на две места интервал без морзовата азбука 

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Може би пише от нов телефон и не знае къде му е интервала. Но как е писал в тази тема, аз от телефона мога да пиша само под шипките
...

Циганите - на Сатурн !
- optics
- Модератор
и тоя е от ония дето питат и после изчезват (или по-лошото - гледат сеир)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Лично аз бих написал питането си така, ако нещо ме води на мисълта, че писането ми се следи от машина с изкуствен интелект и отбира съдържание и ключови думи или изрази. Може нарочно да е написано така...
В тази тема няма бъдеще, и за да избегна още подмятания по адрес на автора я заключвам...