Ние все още не сме се прибрали, но намерихме от къде да пишем, за да ви разкажем как мина.Както всички знаят вече господина е много добронамерен както и преводачката.Благодарим изключително много на тази жена,много ни помогна.Нашият френски беше на ръба и тя се включваше доста често.Аз си мислех че ще сме отхвърлени поради тази причина, но уви не е така.
За въпросите:проверките и помежду проверките и въпроси.Както за мен така и за съпруга ми.Стандартни въпроси имена дати и така нататък, след това образованието.По тази тема мен ме пита за хорариум от специализирани предмети, но в моята диплома няма такова нещо има общо за всички предмети и се наложи да ги смятат с преводачката.След това ме попита какво точно съм учила по специализираните предмети.Аз в началото не разбрах една от думите във въпроса и той повтори по бавно, след това помоли мадам да ми преведе думата.и това бяха въпросите за образование.За висше само името на специалността ме попита.На мен не ми стига стажа и за това човека се опита да компенсира това с професионалното ми образование,смята , гледа в една книга, сравнява.След това поговорихме за стаж.Мен ме попита каква е мотивацията ми за да отида в Квебек,но на английски, а след това се обърна към мъжа ми и съшия въпрос на френски.Какъв е План А и план Б и CV.Хора пишете всичко което сте учили работили и придобили като умения в живота си независимо дали ви е по специалността или не. Защото ние чухме една дълга реч за това.Накрая човека си подаде ръката и ни честити.Изобщо не усетихме как мина времето.Чак като излязохме "агидката" ни каза колко време сме били вътре и ние не повярвахме.Между другото да благодаря на хората който дойдоха, за да ни подкрепят и пожелавам успех на всички.
честито на boxiora1 и plam20. Стискаме палци за останалите. Дано както е почанало така да завърши всички да имат сертификати.
Чета и някакси усещам част от емоцията ви, наистина се вълнувам нали и нас ни чакат тези вълнения дай Боже скоро.
DSC Виена-19.07.11
Получено акюзе-14.03.12
Писмо-изчакване интервю-12.07.12
TCFQ B1/B2 - 20.12.12
Интервю-13.09.13
Документи до Сидни - 11.10.13
Баркодове - 03.12.13
Покана за мед. - 23.01.14
Desito написа: честито на boxiora1 и plam20. Стискаме палци за останалите. Дано както е почанало така да завърши всички да имат сертификати.
Чета и някакси усещам част от емоцията ви, наистина се вълнувам нали и нас ни чакат тези вълнения дай Боже скоро.
Нямам какво повече да кажа, затова цитирам поста...
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin. Полет - 16.06.2014 г.
Браво на успелите ! Колкото по-вече , толкова по-вече!Чакаме с нетърпение още добри и радостни новини.Дано мосю Льоблан засенчи мадам Ут по показател "Bien venu au Quebec
нещо не ми отваря страницата за да принтирам декларациатя за "финансова независимост".
Моля ,ако някои има копие в компютъра си ,да ми изпрати - интервюто ни е след няколко дена