Здравейте,
отварям темата , защото четох вече подобна тук, но за съжаление беше пълна с нападки и съвсем неполезна. Та накратце пращал ли е някой покана и най - интересен за мен е въпросът с изискуемите медицински предполагам аз, че ще бъдат същите като тези, които ние сме минали и в тази насока дълго ли се протакат и самият пакет с докс за мед прегледа се получава от Букурещ след колко време от пращане на апликейшъна. Всяко друго инфо свързано с темата е уелкъм, аз лично приготвих докс и тези дни ги пращам до бг ще поствам по късно как протича при мен.
grand parent visa
Re: grand parent visa
Бих ти отговорил за uncle visa, за grand parent не знам. Задай си сега въпроса, защо се бъзикам с теб, въпрос със супер понижена трудност.marior написа:Здравейте,
отварям темата , защото четох вече подобна тук, но за съжаление беше пълна с нападки и съвсем неполезна. Та накратце пращал ли е някой покана и най - интересен за мен е въпросът с изискуемите медицински предполагам аз, че ще бъдат същите като тези, които ние сме минали и в тази насока дълго ли се протакат и самият пакет с докс за мед прегледа се получава от Букурещ след колко време от пращане на апликейшъна. Всяко друго инфо свързано с темата е уелкъм, аз лично приготвих докс и тези дни ги пращам до бг ще поствам по късно как протича при мен.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Ми визата така се нарича : Parent and Grandparent Super Visa .Въпроса според мен е ясен.
Какво е необходимо пише тук- http://www.cic.gc.ca/english/visit/supervisa-how.asp"
Какво е необходимо пише тук- http://www.cic.gc.ca/english/visit/supervisa-how.asp"
Последно промяна от IRA на Пон Фев 20, 2012 3:46 pm, променено общо 1 път.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
С леката забележка, че думата "супер" е пропусната, което променя нещата съществено.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Е чак толкова да задълбаваме няма смисъл
.
Редактирах се ,че видях , че искат медицински преглед.

Редактирах се ,че видях , че искат медицински преглед.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин