grand parent visa

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
marior

grand parent visa

Мнение от marior »

Здравейте,
отварям темата , защото четох вече подобна тук, но за съжаление беше пълна с нападки и съвсем неполезна. Та накратце пращал ли е някой покана и най - интересен за мен е въпросът с изискуемите медицински предполагам аз, че ще бъдат същите като тези, които ние сме минали и в тази насока дълго ли се протакат и самият пакет с докс за мед прегледа се получава от Букурещ след колко време от пращане на апликейшъна. Всяко друго инфо свързано с темата е уелкъм, аз лично приготвих докс и тези дни ги пращам до бг ще поствам по късно как протича при мен.
Аватар
Павел
.

Re: grand parent visa

Мнение от Павел »

marior написа:Здравейте,
отварям темата , защото четох вече подобна тук, но за съжаление беше пълна с нападки и съвсем неполезна. Та накратце пращал ли е някой покана и най - интересен за мен е въпросът с изискуемите медицински предполагам аз, че ще бъдат същите като тези, които ние сме минали и в тази насока дълго ли се протакат и самият пакет с докс за мед прегледа се получава от Букурещ след колко време от пращане на апликейшъна. Всяко друго инфо свързано с темата е уелкъм, аз лично приготвих докс и тези дни ги пращам до бг ще поствам по късно как протича при мен.
Бих ти отговорил за uncle visa, за grand parent не знам. Задай си сега въпроса, защо се бъзикам с теб, въпрос със супер понижена трудност.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ми визата така се нарича : Parent and Grandparent Super Visa .Въпроса според мен е ясен.
Какво е необходимо пише тук- http://www.cic.gc.ca/english/visit/supervisa-how.asp"
Последно промяна от IRA на Пон Фев 20, 2012 3:46 pm, променено общо 1 път.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

С леката забележка, че думата "супер" е пропусната, което променя нещата съществено.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Е чак толкова да задълбаваме няма смисъл :).
Редактирах се ,че видях , че искат медицински преглед.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Публикувай отговор