Други пък като че ли имат нужда да им намерят пътя към точка "G"mufc написа:[
Тук няколко пъти и аз съм казвал, че на някой като не му харесва точка А, то тогава да си събира бакажа и да мести към точка Б.
Цени на недвижимите имоти
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Re: Цени на недвижимите имоти
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Ти търси на жена си - не се занимавай с моята!Други пък като че ли имат нужда да им намерят пътя към точка "G"
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Между другото cпореd ТОЗИ ЛИНК Виктория има 317 слънчеви дни в годината и е на 6то място (след Алберта и прериите) по слънчеви часове 2193.Nick(olov) написа: Че то има ли слънце там, при 250 дъждовни дни в годината???
46% от времето е слънчево.
Hey I'm just a messenger.. Don't shoot me

& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

-
Тия ставки са смешни даже за МонреалОбикновен бач за 9 до 12 долара на час това взима сума ти народ тука...

Може да са смешни ама са факт! Сега какво да почна да вадя от сайтовете и обявите ли? Е от май месец става 10 долара минималната почасова ставка, прието е. Направо ще се замогне BC... Хора работещи на минимална заплата бол, не е да няма...Тия ставки са смешни даже за Монреал
- ablood
- Обратна връзка:
Ябълке, ако някой ден се измъкнеш от дупката, в който си се набутала, купиш си една 2-3-етажна "талашитка" с голям драйвуей да си паркирате 2-те коли отпред, сред цивилизовани, чисти съседи, каква песен ще запееш? В тези квартали само тийнейджъри работят няколко часа на седмица на минимална, да се научат на труд.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Айде пак, кой бил за тук и кой не бил . Големи ербапи стеBistra написа:9 $/ час не беше ли минималната заплата в момента? Ако си новопристигнал, може за няколко месеца, ама след 8 години, ако я взимаш значи има нещо сериозно сбъркано с теб и не си за тук!

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Е да ама сега не е след десет години и ако всичко се обьрка.ivanko13 написа:Айде пак, кой бил за тук и кой не бил . Големи ербапи стеBistra написа:9 $/ час не беше ли минималната заплата в момента? Ако си новопристигнал, може за няколко месеца, ама след 8 години, ако я взимаш значи има нещо сериозно сбъркано с теб и не си за тук!Не $9 на час, ами може и нищо да не взимаш след десет години... Щото днес работиш и всичко е наред ама утре не се знае каква ще е хавата, една грешка и си обратно на старта... Дали има нещо сбъркано или нещо се е объркало, каква е разликата?
И да се обьрка пак не се почва на ново от стартова позиция.
Имам познат от 120К на година мина на 12К, и да тежка една година беше за него.Но сега пак е там дори по напред.
А на жена ми брат и се оплаква че имал много работа в изплатена кьща на 10 минути от Будапещ - снегьт трябвало да рине.
Не е за всеки тук, ако си на 9 на час и мислиш там да си останеш, а си имал много повече в БГ не идвай.
Минималната е минимална тоест е дьното на заплащането и ако не е придружена с поне нещо отгоре като бакшиш от сорта си на дьното.
И да за тинейджьри става- пари за мола.
Ако правих поне 2000 лева през 2004 в София никога нямаше да ми минат през акьла Америките.
Там(BG) колко е минималната ?
- Bistra
- Напуснал форума
Така е. Затова, когато има работа - работи и се подсигурявай - за когато няма.ivanko13 написа:Айде пак, кой бил за тук и кой не бил . Големи ербапи стеBistra написа:9 $/ час не беше ли минималната заплата в момента? Ако си новопристигнал, може за няколко месеца, ама след 8 години, ако я взимаш значи има нещо сериозно сбъркано с теб и не си за тук!Не $9 на час, ами може и нищо да не взимаш след десет години... Щото днес работиш и всичко е наред ама утре не се знае каква ще е хавата, една грешка и си обратно на старта... Дали има нещо сбъркано или нещо се е объркало, каква е разликата?

Иначе, ако седиш и се тюхкаш, че все теб те прекарват на минималната, а ти заслужаваш директорски пост и сега, и след 10 години, ще си си все на старта.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Народе, това е континента на който е по-важно как харчиш от това колко получаваш... Живейте скромничко и се радвайте и на малкото дето имате ,че тоя ламтеж за хилядарки ни докара до това дередже, да фалират цели държави...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Основната движеща сила на капитализма е алчността. Не бойте се , спасение нямаivanko13 написа:Народе, това е континента на който е по-важно как харчиш от това колко получаваш... Живейте скромничко и се радвайте и на малкото дето имате ,че тоя ламтеж за хилядарки ни докара до това дередже, да фалират цели държави...

Разгеле, едно умно мнениеivanko13 написа:Народе, това е континента на който е по-важно как харчиш от това колко получаваш... Живейте скромничко и се радвайте и на малкото дето имате ...

не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
-
Е тва е,приоритети!И най интелигентният член на форума кара кавалие и е екстра!Е още живее под наем,но и на него ще му дойде акъла!YOUPPI написа:Разгеле, едно умно мнениеivanko13 написа:Народе, това е континента на който е по-важно как харчиш от това колко получаваш... Живейте скромничко и се радвайте и на малкото дето имате ...Имот можете да купите и с 50 000$ годишен доход, стига да имате нещо между ушите си. Най-скъпата кола пред бачкането е на една печка, която бачка за 10$ на час. Шефът ми кара Кавалйе и казва, че е въпрос на приоритети в живота ...

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Mr.D написа: Там(BG) колко е минималната ?
Наскоро я направиха 270 лв.

Rock 'N' Roll