Знае ли някой за зьболекар, който приема у дома си и сьответно взима по- нормални цени?
Моля пишете на лични сьобщения
благодаря
има ли зьболекар на домашна практика
Re: има ли зьболекар на домашна практика
Какво ще рече нормални цени? За мен някои цени може да са нормални, а за друг не. Или обратното. Аз винаги съм препоръчвал д-р Димитровски и пак ще го направя. Не знам какво разбираш под домашна практика, но той работи в дома си - значи би трябвало да е на домашна практика
.
Д-р Александър Димитровски
194 De l`Elysee
Chomedey,Laval
H7W 3Y8
tel. 450/681-6861

Д-р Александър Димитровски
194 De l`Elysee
Chomedey,Laval
H7W 3Y8
tel. 450/681-6861
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
Под домашна практика се разбира, че работи в мазето. Цените му са меко казано смущаващи, поне за мен. За лечение на зъб ми поиска почти 4000$ (четири хиляди). Излетях като торпила и повече не съм стъпвал там. Но за хора със застраховка в тамките на 5-10 000$ годишно, може и да става. Успех!
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
- hoyden
- Обратна връзка:
Ако посочения Д-р Димитровски, е българина без лиценз, който прави зъби в мазето си, ви моля да не ходите при него!!!
Работя в клиника, където често идват пострадали от "лечението" му. Понякога случаите са толкова сериозни, че се е налагало вадене на "лекувания" зъб.
Ако нямате достатъчно средства за правене на зъби, лечение на канали, пародонтоза и т.н., ви препоръчвам да се насочите към Université de Montreal или Джуиш хоспитал - там работят студенти и цените са наполовина.
Ако ви интересуват подробности, пишете ми на ЛС, за да ви дам телефони за рандеву там.
Иначе, просто за информация, лечението на 4 зъбни канала, струва около 1100$, ако каналите са 3 или 2, цената съответно намалява ( не помня тези цени с точност).
Също така, тези цени са посочени от зъболекарската асоциация и се ъпдейтват всяка година. Зъболекаря сам преценява дали да ви поиска точно тези пари, повече или по-малко, т.е. да ви направи отстъпка.
Работя в клиника, където често идват пострадали от "лечението" му. Понякога случаите са толкова сериозни, че се е налагало вадене на "лекувания" зъб.
Ако нямате достатъчно средства за правене на зъби, лечение на канали, пародонтоза и т.н., ви препоръчвам да се насочите към Université de Montreal или Джуиш хоспитал - там работят студенти и цените са наполовина.
Ако ви интересуват подробности, пишете ми на ЛС, за да ви дам телефони за рандеву там.
Иначе, просто за информация, лечението на 4 зъбни канала, струва около 1100$, ако каналите са 3 или 2, цената съответно намалява ( не помня тези цени с точност).
Също така, тези цени са посочени от зъболекарската асоциация и се ъпдейтват всяка година. Зъболекаря сам преценява дали да ви поиска точно тези пари, повече или по-малко, т.е. да ви направи отстъпка.
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
-
Е-хей, хайде да не бързаме да говорим без да знаем за кого става дума, че да не стане накрая като " ... върви обяснявай после, че нямаш сестра" ...
Държа да уточня, че горепосочения д-р Димитровски НЕ Е въпросния българин без лиценз, който работи в мазето си.
Държа да уточня, че горепосочения д-р Димитровски НЕ Е въпросния българин без лиценз, който работи в мазето си.